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HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
1997 .04
황해산 두족류의 가용성 단백질에 대한 연구(Ⅰ)
한국양식학회지
1997 .08
초, 중, 고교 교과서의 식품위생 내용 분석 연구
한국식품위생안전성학회지
1994 .01
Pathogen Induced Protein Analysis by 2D-Page in Rice Suspension Cell
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2000 .05
전기영동법 ( SDS-PAGE , PAGIF ) 에 의한 잔디 분류에 관한 연구 ( Studies on The Identification of Turfgrass By Electrophoresis ( SDS - PAGE , PAGIF ) )
Weed&Turfgrass Science
1991 .05
Protein Profiles of Major Korean Rice Cultivars
Journal of Food Science and Nutrition
2007 .06
High Resolution Two-Dimensional Gel Electrophoresis Using Giant IEF Gels
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2001 .05
Heating of Freeze-dried Protein Samples with Urea for SDS-PAGE in Proteomics Study
Applied Biological Chemistry
2011 .01
Selection of Cross Seedlings between Japanese High-chill ‘Hakuho’ and Low-chill Peach Cultivars for Forcing Culture
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
무의 量的 生長解析에 關한 硏究
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
1991 .10
Chilled Meat의 저장중 품질변화
육가공
1993 .01
Changes in the Activities of Antioxidant Enzymes during Chilling Stress in Chilling-Tolerant and Chilling-Sensitive Cultivars of Cucurbita spp
생물환경조절학회지
2007 .03
냉온처리 전후의 광환경 조건이 오이 묘의 생존율에 미치는영향
한국원예학회 학술발표요지
1997 .05
Prediction of the Shelf-life of Chilled Foods at Various Temperatures
Applied Biological Chemistry
2008 .01
Chilled 식품, Cold Chain의 현황 및 전망
식품과학과 산업
1991 .09
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