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Screening of conjugated linoleic acid producing lactic acid bacteria
한국축산식품학회 학술발표초록집
2001 .01
시판 낙농제품 중 Conjugated Linoleic Acid의 함량
한국식품과학회지
1998 .10
Conjugated Linoleic Acid 첨가가 돈육 패티의 품질특성에 미치는 효과
한국식품과학회지
2000 .02
Synthesis of a Novel Compound from Galllic Acid and Linoleic Acid and its Biological Functions
Food Science and Biotechnology
2006 .04
산지별 홍화씨의 화학적 성분 특성
한국식품영양학회지
2019 .01
축산식품 내 공액리놀레산(conjugated linoleic acid)의 건강기능성
축산식품과학과 산업
2014 .01
옥수수유와 conjugated linoleic acid로부터 고정화 효소를 이용한 재구성지질의 합성
한국식품과학회지
2003 .10
Capric acid와 conjugated linoleic acid를 함유한 재구성 지질의 합성 및 특성연구
한국식품과학회지
2004 .08
Conjugated Linoleic Acid(CLA) 급여수준과 급여기간이 돈육의 조직감과 지방산 조성에 미치는 영향
한국축산학회지
2003 .01
비만 및 골다공증 예방에 대한 conjugated linoleic acid (CLA)의 생리활성 대사 연구
식품과학과 산업
2010 .12
Effect of Conjugated Linoleic Acid on Fatty Acid Composition and Lipid Oxidation of Pork Meat
한국축산식품학회 학술발표초록집
1999 .01
계란 난황내 arachidonic acid 및 conjugated linoleic acid 이행에 관한 연구
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2002 .11
다 기능성 conjugated linoleic acid (CLA)를 이용한 건강식품 개발
한국축산식품학회 학술발표초록집
1999 .01
산수유로부터 gallic acid 추출 및 HPLC에 의한 정량분석
한국식품과학회지
2009 .10
유지의 알칼리 이성질화에 의한 Conjugated Linoleic Acid 농축물의 제조
한국식품과학회지
1999 .12
[P5-30] Bioconversion of linoleic acid into conjugated linoleic acid by Bifidobacteirum breve LMC 520
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
Bioconversion of linoleic acid to conjugated linoleic acid by whole cells of Bifidobacterium breve LMC 520 in buffer and aqueous organic solvent systems
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
A Simple Method for the Preparation of Highly Pure Conjugated Linoleic Acid (CLA) Synthesized from Safflower Seed Oil
Journal of Food Science and Nutrition
2000 .03
[P8-291] Conjugated Linoleic Acid Inhibits the Growth of Pathogenic Bacteria Through Lipid Peroxidation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
[P8-162] 초유 유래 유산균에 의한 Conjugated linoleic acid 생성
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
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