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서론
재료 및 방법
결과 및 고찰
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참고문헌
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가루차 상온 저장 중 포장방법별 품질변화
한국원예학회 학술발표요지
2005 .05
가루녹차의 저온저장(-5℃) 중 품질 변화
Food Science and Preservation
2006 .12
가루차 저온 저장 중 포장방법별 품질변화
Food Science and Preservation
2005 .02
Changes in the Characteristics of Extracted Horse Oil Added with Green Tea leaves According to Storage Temperature, Storage Time and Green Tea Addition Concentration
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
가루차 5℃ 저장 중 기간경과별 화학성분 변화
한국생물환경조절학회 학술발표논문집
2006 .05
Physicochemical and Sensory Properties of Hanwoo Beef (1+) during Storage at Different Temperatures
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
상대습도 및 저장 온도가 분말녹차의 품질에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
2009 .01
저장온도 및 기간별 질소가스 처리 녹차의 품질 변화
한국원예학회 학술발표요지
2011 .05
키위 ‘스위트골드’ 과실의 수확시기에 따른 수확 후 품질 특성
한국원예학회 학술발표요지
2019 .05
Anti-obesity Effects of Green Tea Powder and Its Components
한국식품과학회 심포지엄
2003 .06
Changes of Chemical Components and Physiological Activities during Semi-Fermentation Tea Manufacturing Process Using Green Tea Cultivar
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
밤의 저장 중 성분변화
한국식품과학회지
1996 .12
저온 저장에 따른 복숭아 저장한계기간 및 품질 변화
한국원예학회 학술발표요지
2004 .10
The effect of storage time and storage temperature on egg quality
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2015 .11
Change in Phenolic Compound Components and Antioxidant Activities of Tea Leaf Pickles During Storage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
Change of Chemical Properties of Traditional Doenjang Powder During Storage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
저온저장과 CA저장 후 상온에서 Kiwifruits 품질의 변화
한국원예학회 학술발표요지
1997 .05
MA 포장방법에 따른 적상추(‘적토마’, ‘선풍’) 저장 중 품질변화
한국원예학회 학술발표요지
2011 .05
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