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이용수
Abstract
INTRODUCTION
MATERIALS AND METHODS
RESULTS AND DISCUSSION
CONCLUSIONS
REFERENCES
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연잎과 연근분말을 첨가한 스펀지케이크의 품질 특성
한국식품영양과학회지
2011 .09
자색고구마 가루 첨가 발아현미 쿠키의 제조조건 최적화
대한영양사협회 학술지
2010 .01
Drying characteristics of lotus root under microwave and hot-air combination drying
Korean Journal of Agricultural Science
2020 .09
[P2-46] General and Nutritional Composition of Dried Powder of White-Flowered Lotus
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
마분말 첨가 쿠키 제조조건 최적화
Food Science and Preservation
2008 .02
연잎 분말 첨가 식빵의 품질 특성
Food Science and Preservation
2009 .02
Effects of Onion Powder and Baking Temperature on the Physicochemical Properties of Cookies
Journal of Food Science and Nutrition
2007 .09
Quality Attributes of Cookies Prepared with Tomato Powder
Journal of Food Science and Nutrition
2007 .12
비트 가루를 첨가한 발아현미 쿠키의 제조조건 최적화
대한영양사협회 학술지
2010 .01
Physicochemical properties and antioxidant activities of gochujang added with lotus leaf powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Consumer Perception and Sensory Characteristics of Cookies Incorporated with Strawberry Powder
Journal of Food Science and Nutrition
2009 .03
Morphological Characteristics of Granular Starch in Lotus Porridge Flour
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Optimization of Pretreatment Conditions for Yield of Myricetin from Diospyros lotus Leaves by Response Surface Methodology
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Effectiveness of freeze impregnation with enzyme on the hardness of carrot and lotus root
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
Study on the Development of Antimicrobial Compound from White Lotus Leaf
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
연(蓮) 잎과 뿌리의 항산화 및 항암활성
Food Science and Preservation
2010 .02
관상연 분재배시 연근 및 용기 크기에 따른 생육
한국원예학회 학술발표요지
2007 .10
관상연 분재배시 연근 및 용기 크기에 따른 생육
한국생물환경조절학회 학술발표논문집
2007 .10
Effect of Broccoli Powder on Consumer Perception and Sensory Characteristics of Cookies
Journal of Food Science and Nutrition
2010 .12
Antioxidant and Anti-Stress Activities of Hot Water Extract from Lotus (Nelumbo nucifera) Root
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
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