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2020 .09
백련(白蓮)과 홍련(紅蓮)의 부위별 영양성분
한국식품과학회지
2007 .02
Study on the Development of Antimicrobial Compound from White Lotus Leaf
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
Comparative Analysis of Single- and Double-Flowered Camellia japonica Based on Internal Transcribed Spacer Sequences of Nuclear Ribosomal DNA
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
2004 .12
연잎과 연근분말을 첨가한 스펀지케이크의 품질 특성
한국식품영양과학회지
2011 .09
A New Small-Flowered Cultivar of the LA Hybrid Lily, ‘Pikari’
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
전통민가와 사찰에 나타난 꽃담의 형태와 상징성 연구 - 전라북도 문화재를 중심으로 -
한국전통조경학회지
2016 .01
Physicochemical properties and antioxidant activities of gochujang added with lotus leaf powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Enhancement of Antioxidant Activity of Onion Powders by Browning during Drying Process
한국식품과학회지
2016 .02
Comparison of Nutritional Composition of the Major Korean Soybean Varieties
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Nutritional Compositions and Physiological Activities of Different Types Rice Cultivars
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Nutritional Composition of Six Sprout Vegetables Produced in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
Effect of Drying Conditions on Nutritional Quality and In Vitro Antioxidant Activity of Traditional Doenjang
Preventive Nutrition and Food Science
2018 .06
목질 벌크향상제 분획별 적용에 따른 라이너지의 건조효율 및 물성변화
펄프·종이기술
2014 .10
Environmental Impact on the Nutritional Compositions of Rice Varieties Cultivated in the Different Locations
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
무궁화 대형화 품종육성을 위한 기초연구
한국원예학회 학술발표요지
1995 .05
연자육 분말을 첨가한 식빵의 품질 특성
Food Science and Preservation
2009 .02
Morphological Characteristics of Granular Starch in Lotus Porridge Flour
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
연잎 분말 첨가 식빵의 품질 특성
Food Science and Preservation
2009 .02
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