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[P3-114] Optimizing Production conditions of Brown Rice Cookie Prepared with Beet Powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
자색고구마 가루 첨가 발아현미 쿠키의 제조조건 최적화
대한영양사협회 학술지
2010 .01
The Assessment of Red Beet as a Natural Colorant, and Evaluation of Quality Properties of Emulsified Pork Sausage Containing Red Beet Powder during Cold Storage
한국축산식품학회지
2014 .01
문제 행동을 가진 초등학생의 영양 상태와 모발 미네랄 함유량
대한영양사협회 학술지
2012 .01
Quality Attributes of Cookies Prepared with Tomato Powder
Journal of Food Science and Nutrition
2007 .12
국내 재배 비트의 품종별 영양성분 비교
한국식품영양과학회지
2020 .09
반응표면분석법을 이용한 초석잠 분말 첨가 쌀머핀의 품질특성 및 최적화
대한영양사협회 학술지
2014 .01
레드 비트의 첨가가 냉장저장 중 저지방 소시지의 품질과 발색 안정성에 미치는 영향
한국축산식품학회지
2010 .01
[P3-16] Optimizing Production Conditions of Germinated Brown Rice Cookie Prepared with Onion Powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
대추분말을 첨가한 쿠키의 품질 특성
Food Science and Preservation
2014 .02
[P3-19] Quality Characteristic and Optimization of Germinated Brown Rice Cookie with the Addition of Spinach Powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
단호박 가루를 첨가한 머핀제조 조건의 최적화
대한영양사협회 학술지
2007 .01
쌀가루로 제조한 쌀 쿠키의 품질 특성
한국식품영양학회지
2018 .01
멸치의 분말 크기에 따른 저장 안정성과 칼슘 용출량에 관한 연구
한국식품위생안전성학회지
1998 .01
Effects of Pre-Converted Nitrite from Red Beet and Ascorbic Acid on Quality Characteristics in Meat Emulsions
한국축산식품학회지
2017 .01
Optimization of Iced Cookie with Dried Lotus Root Powder Using Response Surface Methodology
Journal of Food Science and Nutrition
2008 .12
Q&A - 무엇이든 물어보세요!
월간양계
2009 .01
회원사 탐방-(주)도드람B&F
사료
2006 .01
Q&A
등급정보 365+
2010 .01
[P3-18] Optimization of Germinated Brown Rice Cookie Prepared with Seatangle Powder Using Response Surface Methodology
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
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