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냉동생강으로 제조한 다대기의 저장 중 품질변화
한국식품과학회지
2004 .12
[P4-11] Quality Characteristics of Ginger Paste during Storage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
[P3-87] Optimization of processing conditions for making a black ginger and design mixture for black ginger drinks
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
Effect of Microbial Fermentation on the Sensory Attributes, Gingerol Content and Volatile Components of Ginger
Journal of Food Science and Nutrition
2010 .12
Effect of Box-Storage with Filling Materials in Ginger
한국원예학회 학술발표요지
2020 .11
Efficient Treatment Methods for Reducing Microorganisms in Ginger
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
Anti-inflammatory Effects of Ginger and Processed (Beopje) Ginger Extracts on DSS Induced Colitis in Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Inhibitory Effects of Ginger and Processed ( Beopje ) Ginger Extracts on HCl-ethanol Induced Gastritis in Rats
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Antioxidative Activity of Ginger Powder and Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
농축 및 건조방법에 따른 생강 추출액 분말의 품질변화
한국식품과학회지
1999 .12
Protective Effects of Ginger Supercritical Extract against Oxidative Damage in L6 Muscle Cells
Applied Biological Chemistry
2011 .01
생강분말을 첨가한 파운드 케이크의 유변학적 특성
Food Science and Preservation
2012 .06
토양의 물리.화학적 성질과 생강 생육과의 관계
한국유기농업학회지
2013 .01
Photosynthetic Characteristics of Grafted Watermelon Transplants as Affected by Photosynthetic Photon Flux during Graft Union Formation
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Characteristics of Changes in Growth and Internal Components according to Harvesting Season of Ginger
한국원예학회 학술발표요지
2020 .11
Physiological Activities of Ginger Extracts Originated from Different Habitat
Food Science and Biotechnology
2006 .02
Effect of Green Manure Crops Incorporation for Reduction of Ginger Rhizomes (Pythium zingiberum) in Ginger Continuous Cultivation
한국원예학회 학술발표요지
2014 .10
Effect of Microwave Vacuum Drying on the Quality Characteristics of Ginseng and Ginger Powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
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