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수확 후 온도처리가 복숭아 (‘미백도’ 및 ‘수미’) 저온 저장 중 품질에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
Influence of Fruit Maturity on the Physiological Characteristics of Asian Pear
한국원예학회 학술발표요지
2018 .10
Characterization of Fruit Maturity and Fruit Sugar Accumulation in ‘Harumi’ Mandarin
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Aril Paleness, New Physiological Disorder in Pomegranate Fruit (Punica granatum) : Physical and Chemical Changes during Exposure of Fruit Disorder
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
2009 .08
개화시기 및 성숙일수가 석류 열과 발생에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2009 .05
한국산 감귤의 Carotenoid계 색소
한국식품과학회지
1995 .12
Interrelations among Crop Load, Fruit Quality, Shoot Growth, and Leaf Mineral Nutrients in Dense-Planting ‘Fuji’/M.26/Seedling Apple Trees with High Productivity
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
2005 .06
갓김치의 발효과정 중 Chlorophylls 및 Carotenoids의 변화와 동획분의 항산화성
한국식품영양과학회지
1997 .08
Effects of Maturity and Storage Temperature on Shelf-life of Tomato Fruit Treated with 1-Methylcyclopropene
한국원예학회 기타 간행물
2008 .12
Effect of Ethychlozate in Combination with Ammonium Nitrate on Fruit Thinning in ‘Takabayashi-Wase’ Satsuma Mandarin (Citrus Unshiu Marc.)
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Evaluation of Near-infrared (NIR) Spectrum Calibration Model for a Non-invasive Assessment of Internal Fruit Qualities in Apple
한국원예학회 학술발표요지
2019 .10
Effect on Fruit Setting and Damage of Fruit Tree by Strong Wind
한국원예학회 기타 간행물
2008 .12
Quality Changes in White-fleshed Peach Fruit by Harvest Maturity Under Ambient Temperature for Export
한국원예학회 학술발표요지
2018 .10
Anatomical Analysis of Fruit Development of Different-Sized ‘Hongro’ and ‘Fuji’ Apple Fruits
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
2009 .04
사과 쓰가루 변이품종 간의 과실 성숙 특성
한국원예학회 학술발표요지
2002 .06
Maturity Indices for Evaluation of Quality Composts
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2014 .06
Carotenoids Profiling to Infer Genetic Determinants of Tomato Fruit Colors
한국원예학회 학술발표요지
2016 .05
Inferring the Genetic Determinants of Fruit Colors in Tomato by Carotenoid Profiling
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
Comparative Responses of Fruit Quality and Anthocyanin to Fruit Ripening Stages and Shelf Life in Strawberry Fruit
한국원예학회 학술발표요지
2020 .11
수분 스트레스가 토마토 과실의 품질과 성숙에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2007 .10
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