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염화칼슘을 이용한 시금치의 연화방지 연구
한국식품영양학회지
2020 .01
Spraying Calcium on Fruit Surface Is Not an Effective Way to Prevent Litchi Fruit Cracking
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Chloride염 및 유기산 칼슘염의 식중독 미생물에 대한 증식 억제 효과
한국식품영양과학회지
2003 .12
Associated Effects of Trichoderma and Calcium as a Pre-harvest Spray on Post-harvest Disease and Shelf-life of Rambutan
한국원예학회 기타 간행물
2008 .12
Effect of Calcium Chloride and Chitosan Treatment before Harvest on Cherry (Prunus avium L.)
한국원예학회 학술발표요지
2019 .05
Antimicrobial Effect of Calcium Chloride Alone and Combined with Lactic Acid Injected into Chicken Breast Meat
한국축산식품학회지
2014 .01
2, 4-DP 및 수산화칼슘 處理가 사과 ‘쓰가루’ 品種의 收穫前 落果防止와 果實軟化抑制에 미치는 影響
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
1988 .10
Effects of Harvest Maturity on Storability of Refrigerated Air-Stored ‘Fuji’ Apples
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
2006 .02
토마토 과실의 성숙에 미치는 양액내 Calcium의 영향
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
1995 .10
Combined Effect of Heat Treatment and Washing Solutions on the Quality and Microbial Reduction of Fresh-cut Paprika
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
2010 .08
Effect of preharvest application of chitosan on the growth and quality of peach fruit (Prunus persica L.)
Korean Journal of Agricultural Science
2018 .12
Extended shelf-life of ‘Kumhong’ nectarine and ‘Madoka’ peach fruits by treating the trees with calcium compounds and chitosan
Korean Journal of Agricultural Science
2019 .12
Sodium Acetate와 Calcium Chloride를 첨가한 깍두기의 특성
한국식품과학회지
1990 .04
응고제가 우유 첨가 두부의 품질에 미치는 영향
Applied Biological Chemistry
1994 .01
Effects of the Use of Additional Calcium Sources on Growth and Fruit Characteristics in Tomato Hydroponics
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
2010 .10
수확 후 고농도 CO₂ 단기처리가 ‘매향’ 딸기의 저장에 미치는 영향
Korean Journal of Agricultural Science
2014 .03
Combined Effects of Postharvest Calcium Chloride and Heat Treatment on the Quality Characteristics of Fresh-Cut Tsugaru Apple
Food Science and Biotechnology
2006 .08
收穫後 管理와 品質
시설원예연구
1990 .07
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