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이용수
Abstract
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Materials and Methods
Results
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Literature Cited
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한국원예학회 기타 간행물
2008 .12
Antimicrobial Effect of Calcium Chloride Alone and Combined with Lactic Acid Injected into Chicken Breast Meat
한국축산식품학회지
2014 .01
Combined Effects of Postharvest Calcium Chloride and Heat Treatment on the Quality Characteristics of Fresh-Cut Tsugaru Apple
Food Science and Biotechnology
2006 .08
The Effect of Water-Soluble Calcium Supplements on Calcium Metabolism and Bone Metabolism of Growing Rats
Journal of Food Science and Nutrition
2007 .12
진주담치 껍질을 이용한 아세트산 칼슘의 제조와 영양학적 가치
한국식품영양과학회지
1987 .01
Chloride염 및 유기산 칼슘염의 식중독 미생물에 대한 증식 억제 효과
한국식품영양과학회지
2003 .12
응고제가 우유 첨가 두부의 품질에 미치는 영향
Applied Biological Chemistry
1994 .01
Effects of Water-Soluble Calcium Supplements Made from Eggshells and Oyster Shells on the Calcium Metabolism of Growing Rats
Journal of Food Science and Nutrition
2010 .03
염화칼슘을 이용한 시금치의 연화방지 연구
한국식품영양학회지
2020 .01
Calcium Extends Flower Life in Hibiscus syriacus L.
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
2010 .08
작물의 생합성 칼슘 함량 증대 연구 현황
Journal of Plant Biotechnology
2012 .01
Efficacy of Electrolyzed Water on Microbial Reduction and Quality of Washed Apples
한국원예학회 학술발표요지
2008 .05
장년기 여성의 칼슘영양상태와 골다공증 예방을 위한 영양교육의 효과
대한영양사협회 학술지
2001 .01
Effects of Additional Calcium Gluconate Concentrations of the Nutrient Solution on Calcium Content and Fruit Quality in Tomato Hydroponics
한국원예학회 학술발표요지
2007 .10
Effects of Additional Calcium Gluconate Concentrations of the Nutrient Solution on Calcium Content and Fruit Quality in Tomato Hydroponics
한국생물환경조절학회 학술발표논문집
2007 .10
Effects of Inhibition on Browning of Fresh-Cut Burdocks Using Calcium Ascorbate and Citrus unshiu Peels Extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
한국인과 미국인의 생애주기별 칼슘섭취 현황 비교
대한영양사협회 학술지
2013 .01
NaCl, KCl, Potassium Lactate와 Calcium Ascorbate의 첨가가 저장 중 저염 돈육 패티의 이화학적 특성과 관능 특성에 미치는 영향
한국축산식품학회지
2008 .01
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