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1-MCP(1-Methylcyclopropene)가 오이의 선도유지에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2005 .10
1-methylcyclopropene (1-MCP) 처리에 의한 배 ‘스위트스 킨’의 저장기간 연장
한국원예학회 학술발표요지
2012 .10
1-methylcyclopropene(1-MCP)처리가 파프리카 과실의 품질과 저장성에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2012 .10
In Vitro Antioxidant Activities of Fruits and Leave of Pomegranate
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
1-Methylcyclopropene (1-MCP) 처리에 따른 사과와 복숭아 과실의 품질 및 에틸렌 생성 변화의 비교
Food Science and Preservation
2005 .12
1-Methylcyclopropene(1-MCP) 처리에 따른 머스크멜론의 선도 연장
한국식품과학회지
2009 .10
핵과류에 1-MCP(1-Methylcyclopropene)처리가 과실품질에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2007 .06
The Effect of 1-MCP (1-methylcyclopropene) Treatment Methods on the Ripening Process of Tomato Fruit during Postharvest Storage
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
2008 .06
The History, Research, and Industrial Application of 1-Methylcyclopropene (1-MCP) Technology in Horticultural Crops
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
1-methylcyclopropene(1-MCP) 처리가 ‘창조’배의 상온유통 중 과실품질에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2015 .05
애호박의 선도 유지에 미치는 1-MCP(1-Methylcyclopropene) 효과 구명
한국원예학회 학술발표요지
2005 .05
[P10-296] Effect of pomegranate peel (Granati pericarpium) extracts on the antioxidant biomarkers in liver and plasma of Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
1-methylcyclopropene (1-MCP) 처리가 저장 중 무화과의 품질에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2010 .05
Effect of 1-Methylcyclopropene (1-MCP) Treatment on Quality and Ethylene Production of Muskmelon Fruit
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
1-MCP가 카네이션 절화의 에틸렌 작용 및 생합성에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2001 .05
Microwave-assisted Extraction of Polyphenols from Gamma-irradiated Pomegranate (Punica granatum L.) Peel
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
Antimicrobial Activities of Safflower Seed Meal or Pomegranate Peel Extract with Fumaric Acid on Red Oak Leaves
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
DPA(Diphenylamine)에 의한 배 신고품종의 과피흑변 방지에 관한 연구
한국원예학회 학술발표요지
1996 .10
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