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[P8-292] Antioxidant activities of Pomegrante (Granati pericarpium) peel and its industrial application as a natural cosmetic ingredient
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
In Vitro Antioxidant Activities of Fruits and Leave of Pomegranate
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Effects of 1-MCP on Peel Browning of Pomegranates
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
국내산과 이란산 석류 부위별 추출물의 항산화 활성
한국식품영양과학회지
2011 .08
Quality Characteristics and Antioxidant Activity of Onion peel Extracts with Different Extraction Methods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
[P10-295] Effect of Butterbur (Patasites japonicus Maxim) on the Antioxidant Biomarkers in Liver and Plasma of Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
석류 내피 용매별 추출물의 항산화 활성
한국식품영양과학회지
2011 .12
Antimicrobial Activities of Safflower Seed Meal or Pomegranate Peel Extract with Fumaric Acid on Red Oak Leaves
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
[P8-120] Antioxidant and Antigenotoxic Effect of Onion Peel Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
[S14-1] Development of Onion Peel Extracts Having Antioxidant and Fibrinolysis Effects
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
Antioxidant and Whitening Effects of Ethanol Extracts from Eggplant Peels
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
Analysis of Flavonoids in Concentrated Pomegranate Extracts by HPLC with Diode Array Detection
Food Science and Biotechnology
2005 .02
Microwave-assisted Extraction of Polyphenols from Gamma-irradiated Pomegranate (Punica granatum L.) Peel
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
Evaluation of Analytical Method for Quercetin Content and Antioxidant Activity from Onion Peel Extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
[S14-2] Effects of Onion Peel Extracts on Blood Circulation and Antioxidant Status in Male Smokers
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
Characterization of Microsatellites and Development of SSR Markers in Pomegranate
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Influence of Intermittent Warming on the Quality of Pomegranate Fruit
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Physicochemical Properties and Antioxidant Activities of Pomegranate Fruit(Punica granatum) of Different Cultivars Grown in Iran
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
2010 .12
과일 껍질의 비타민 C, 폴리페놀, 플라보노이드 함량과 항산화 활성
한국식품과학회지
2012 .10
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