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이용수
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References
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Effects of grape pomace on the antioxidant defense system in diet-induced hypercholesterolemic rabbits
Nutrition Research and Practice
2010 .04
Suppression of oxidative stress by grape seed supplementation in rats
Nutrition Research and Practice
2012 .02
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Nutrition Research and Practice
2012 .02
고콜레스테롤혈증 유발식이를 급여한 흰쥐에서 머루씨 분말첨가가 항산화활성과 혈액지질조성에 미치는 효과
한국지역사회생활과학회지
2007 .09
서울·경기지역 소비자의 포도음식 선호도 및 개발을 위한 요인조사
한국지역사회생활과학회지
2011 .09
Effect of dietary supplementation of grape skin and seeds on liver fibrosis induced by dimethylnitrosamine in rats
Nutrition Research and Practice
2010 .10
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Nutrition Research and Practice
2010 .10
Grape skin improves antioxidant capacity in rats fed a high fat diet
Nutrition Research and Practice
2009 .12
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Nutrition Research and Practice
2009 .12
포도 과피 첨가량에 따른 생면의 품질 특성
동아시아식생활학회지
2008 .10
포도박이 고지방식이를 섭취한 흰쥐의 지질 산화와 항산화 효소 활성에 미치는 영향
한국영양학회지
2009 .07
Anti-obesity effect of resveratrol-amplified grape skin extracts on 3T3-L1 adipocytes differentiation
Nutrition Research and Practice
2012 .08
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Nutrition Research and Practice
2012 .08
포도 식초 첨가 건강음료 개발
한국지역사회생활과학회지
2002 .12
포도의 부위별 섭취가 흰쥐의 노화 과정 중 Cadmium의 대사 및 중독에 미치는 영향
한국영양학회지
2003 .12
Grape extracts suppress the formation of preneoplastic foci and activity of fatty acid synthase in rat liver
Experimental and Molecular Medicine
2003 .01
포도과피 첨가가 분쇄돈육의 이화학적·관능적 특성에 미치는 영향
한국식품조리과학회지
2016 .01
산화된 지방식이를 급여한 흰쥐에서의 머루즙 투여가 지질대사와 항산화에 미치는 영향
한국지역사회생활과학회지
2009 .06
Carrageenan을 이용한 포도 젤리와 몰드 샐러드 제조에 관한 연구
한국식품조리과학회지
1996 .01
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