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이용수
Abstract
서론
재료 및 방법
결과 및 고찰
요약
감사의 글
문헌
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반응표면 분석에 의한 사과 주스의 Patulin 감소 조건 모니터링
Food Science and Preservation
2010 .02
국내산 가공용 사과 및 시판제품의 Patulin 함량 모니터링
Food Science and Preservation
2008 .08
High Performance Liquid Chromatography를 이용한 국내 시판 사과 주스의 Patulin 분석
한국식품과학회지
1997 .06
Effect of Gamma Irradiation on the Growth and Patulin Production of Penicillium griseofulvum in an Apple Model System
Food Science and Biotechnology
2008 .08
Incidence of Patulin Contamination and Isolation of Patulin Producing Penicillium expansum from Decayed Apples
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Analysis of Patulin in apple products by high performance liquid chromatography (HPLC) after MIP purification
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
국내산 사과로부터 분리된 Penicillium crustosum의 액상배지에서의 Patulin 생성능 평가
Food Science and Preservation
2007 .06
Isolation and Characterization of Penicillium crustosum, a Patulin Producing Fungus, from Apples
Food Science and Biotechnology
2006 .12
[P2-64] Solid Phase Extraction (SPE) Method for Detection of Irradiated Beef Extract Powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
[P2-40] 유기산에 의한 곰팡이독 Patulin의 분해효과
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
[P-17] Development of Multiple Pesticides Residue Analysis Method in Agricultural Product Using Dispersive-Solid Phase Extraction (D-SPE)
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2013 .04
과실쥬스 및 음료에서 파튤린 오염실태 조사
한국식품위생안전성학회지
2009 .01
Effect of Porcine Placenta Extract from Subcritical Water Extraction on Photodamage in Human Keratinocytes
한국축산식품학회지
2015 .01
Aspeygillus flavus, Aspergillus nicer 및 Peniciilum griseofulvum의 혼합배양이 aflatoxin 및 patulin 생성에 미치는 영향
한국식품위생안전성학회지
2001 .01
[P1-42] 곰팡이 유래 독소 patulin의 radio-lysis 분해산물 구조분석
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
Dispersive-Solid Phase Extraction(D-SPE) 전처리 방법을 이용한 포도 및 레드와인의 폴리페놀 함량조사 및 동시분석법 연구
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
한국산 사과와 사과주스의 무기질 함량
한국식품과학회지
1996 .02
Effect of Concentration Methods on the Quality of Single and Blended Juice Concentrates
Journal of Food Science and Nutrition
2003 .09
Comparison of Extraction Procedures for the Determination of Capsaicinoids in Peppers
Food Science and Biotechnology
2009 .12
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