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이용수
Abstract
서론
재료 및 방법
결과 및 고찰
요약
감사의 글
문헌
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마늘 모형을 이용한 마늘 생산 예측
한국농림기상학회 학술발표논문집
2018 .01
Physicochemical and antioxidant properties of garlic (A. sativum) prepared by different heat treatment conditions
한국식품과학회지
2019 .10
Changes in Volatile Compounds in Garlic by Cooking Methods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Garlic and Cancer Prevention
Journal of Food Science and Nutrition
1997 .06
Antimicrobial Activity of Garlic Heated under Different Conditions, Time of Heating, and pH
Food Science and Biotechnology
2009 .06
마늘의 기능성 품질과 토양 성분 간의 관계
한국식품과학회지
2008 .02
마늘순의 영양적 성분 및 향기 성분 분석
Food Science and Preservation
1997 .04
Development of semi-dried garlic of promotion of consumption of Korean garlic
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Comparison between the antioxidant properties of environment-friendly agro-produce and processed food
한국유기농업학회 학술발표대회 논문집
2009 .01
국내산 마늘의 향미성분
한국식품과학회지
1999 .04
Garlic Fermentation by Lactic Acid Bacteria
Food Science and Biotechnology
2009 .10
Effect of Garlic and Aged Black Garlic on Hyperglycemia and Dyslipidemia in Animal Model of Type 2 Diabetes Mellitus
Journal of Food Science and Nutrition
2009 .03
Effects of High Hydrostatic Pressure Extract of Garlic on Lipid Metabolism in Rats Fed a High Fat Diet
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
자가숙성발효 후 흑마늘의 S-Allyl-L-cystein, Diallyl Disulfide 및 Total Amino Acids 분석
한국식품영양과학회지
2012 .05
숙성에 의해 제조된 흑 마늘 추출물의 생리학적 활성 및 항산화 효과
한국식품과학회지
2008 .08
Sensory Flavor Evaluation of Commercial Dried Garlic Products
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
[P2-54] Nutrients of Different Garlic Species
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
흑 마늘 첨가에 따른 마늘 젖산 발효물의 물성 및 기능성평가
한국식품영양과학회지
2010 .06
Changes in the Composition of Biological Sulfur-Compounds in Garlic Preparations Due to Storage and Processing Conditions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
예열처리가 마늘의 향미성분에 미치는 영향
한국식품과학회지
1999 .12
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