지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
Abstract
Introduction
Materials and Methods
Results and Discussion
Acknowledgments
References
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
[P8-266] Antimicrobial and Antioxidant Activities of Water and Aqueous Ethanol Extracts of Sea Cucumber (Stichopus Japonicus)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
Antioxidant activity and phenolic acid content of Gynostemma pentaphyllum leaves according to extraction conditions
Korean Journal of Agricultural Science
2019 .03
Antioxidant and Anti-melanogenesis Activities of Ultrasonic Extract from Jeju Island Red Sea Cucumber (Stichopus japonicus)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
형광등과 발광다이오드 광원이 ‘곰보배추’의 생육, 엽형 및 항산화능에 미치는 영향
시설원예·식물공장
2017 .07
Evaluation of the Biological Activity of Extracts from Star-Anise (Illicium verum)
Journal of Food Science and Nutrition
2009 .09
Antioxidant activity of sesame cake extracts obtaining using various ethanol extraction conditions
한국식품과학회지
2017 .06
시중 유통 과일 및 채소류 29종의 항산화 효과 및 Lp-PLA2 활성 저해 연구
Food Science and Preservation
2009 .08
왕벚나무 껍질의 에탄올 추출물과 용매 분획물의 항산화활성 비교
한국식품과학회지
2020 .08
Antioxidant and antimelanogenic properties of water-soluble extract obtained from red sea cucumber (Stichopus japonicas) by ultrasonic extraction
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2019 .05
당귀 잎의 항산화 활성
Food Science and Preservation
2011 .12
추출용매별 canola meal의 항산화 활성
Food Science and Preservation
2011 .02
Antioxidant Activity of the Various Extracts from Different Parts of Lotus (Nelumbo nucifera Gaertner)
Food Science and Biotechnology
2009 .08
새싹 밀의 추출용매에 따른 생리활성 평가
한국식품영양학회지
2019 .01
서양민들레 부위별 추출물의 항산화활성 및 nitric oxide 생성저해효과
한국식품과학회지
2013 .04
Antioxidant Activities of Different Parts of Synurus deltoids Nakai Extracts in Vitro
Food Science and Biotechnology
2008 .12
Inhibition of Trichophyton mentagrophytes by Hot Water Extract of Sea Cucumber (Stichopus japonicus)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
일반감자와 유색감자 에탄올 추출물의 생리활성 및 폴리페놀 함량
한국식품영양과학회지
2012 .08
오리육의 항산화 효과
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2010 .11
[P8-46] Antioxidative, α-Glucosidase and β-Glucuronidase Inhibitory Activities from the Internal Organ Extract of Sea Cucumber Stichopus japonicus
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
0