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이용수
Abstract
Introduction
Materials and Methods
Results and Discussion
References
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Antioxidant and Anti-Stress Activities of Hot Water Extract from Lotus (Nelumbo nucifera) Root
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Radical scavenging activity of ethanol extract and solvent partitioned fractions of lotus seeds
Korean Journal of Agricultural Science
2016 .06
Volatile Aroma Components of Green Tea Scented with Lotus (Nelumbo nucifera Gaertner) Flower
Food Science and Biotechnology
2003 .10
연(蓮) 잎과 뿌리의 항산화 및 항암활성
Food Science and Preservation
2010 .02
Antioxidant Effects of Various Organs from Nelumbo Nucifera G.
한국원예학회 학술발표요지
2017 .05
Novel Functional Polysaccharides from Lotus (Nelumbo nucifera) Leaf : Purification, Characterization, and Immunomodulatory Activity
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Antioxidant Properties of Water and Aqueous Ethanol Extracts and Their Crude Saponin Fractions from a Far-eastern Sea Cucumber, Stichopus japonicus
Food Science and Biotechnology
2009 .04
시중 유통 과일 및 채소류 29종의 항산화 효과 및 Lp-PLA2 활성 저해 연구
Food Science and Preservation
2009 .08
Antioxidant and Free Radical Scavenging Activity of Different Fractions from Hawthorn Fruit
Journal of Food Science and Nutrition
2010 .03
Antioxidant Activities of Fractions from Sedum sarmentosum
Journal of Food Science and Nutrition
2006 .03
Characterization of Antioxidant Potential of a Methanolic Extract and Its Fractions of Highbush Blueberry (Vaccinium corymbosum L.)
Journal of Food Science and Nutrition
2005 .12
형광등과 발광다이오드 광원이 ‘곰보배추’의 생육, 엽형 및 항산화능에 미치는 영향
시설원예·식물공장
2017 .07
Comparison of Antioxidant Capacity and Nutritional Composition of three Cultivars of Actinidia arguta
한국산림과학회지
2007 .01
연자육 분말을 첨가한 식빵의 품질 특성
Food Science and Preservation
2009 .02
Antioxidant Activity of Aralia elata Seeds Fractions
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
2009 .06
왕벚나무 껍질의 에탄올 추출물과 용매 분획물의 항산화활성 비교
한국식품과학회지
2020 .08
A Study on the Biological Activity of Nelumbo nucifera Sprout
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
연화 및 연화주의 영양성분 및 항산화활성
Food Science and Preservation
2014 .06
갈변저해제 처리에 따른 최소가공 연근(Nelumbo nucifera) 의 품질 변화
Food Science and Preservation
2001 .06
[P10-31] Biological Activities and Compounds of Nelumbo nucifera Leaves
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
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