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이용수
Abstract
Introduction
Materials and Methods
Results and Discussion
Acknowledgments
References
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Enhanced Immune Cell Functions and Cytokine Production after vitro Stimulation with Arabinoxylans Fraction from Rice Bran
Food Science and Biotechnology
2005 .08
The effect of extrusion conditions on antioxidant activity and soluble arabinoxylan content of rice bran
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
[S7-4] Production and Characterization of Arabinoxylan-Containing Polysaccharides with Anti-Cancer Activity from Fermented Rice Bran
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
밀 arabinoxylan의 면역세포 활성화 작용
한국식품과학회지
2002 .06
옥피의 전처리 방법이 arabinoxylan의 함량에 미치는 영향
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Administration of Water Soluble Arabinoxylan-enriched Wheat Bran Enhances Macrophage Activity in vivo
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
보리의 제맥과정 중 Arabinoxylan의 용해성 변화
한국식품영양과학회지
2008 .12
Total arabinoxylan contents(TAXC) 및 water-soluble arabinoxylan contents(WAXC) 증가를 위한 공정 최적화
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
SSR 분자마커를 이용한 색소옥수수 계통들에 대한 계통유연관계 및 집단구조 분석
한국육종학회지
2012 .01
Climate Change Effects on the Suitability of an Agricultural Area to Maize Cultivation: a New Land Evaluation Hybrid System for Maize
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2014 .06
Rheological Properties of Native Maize, Waxy Maize, and Acetylated Maize Starches, and Applications in the Development of Food Products
Applied Biological Chemistry
2013 .01
Utilization of Korean Maizes in Production of Alkaline Processed Snack Foods
Journal of Food Science and Nutrition
1997 .03
Evaluating the Growth Promotry Effect of Plant Water Extracts on Maize
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2014 .06
Improving Yield and Nitrogen Use Efficiency of Maize in China
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2014 .06
SSR 분자마커를 이용한 찰옥수수 및 종실용 옥수수 자식계통들의 핵심집단에 대한 유전적 다양성 및 집단구조 분석
한국육종학회지
2011 .01
Critical Period of Weed Control in Maize
한국잡초학회지
2008 .12
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