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이용수
Abstract
서론
재료 및 방법
결과 및 고찰
요약
문헌
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[P2-42] Effects of Malt Modification on Arabinoxylan Solubility during Malting and Mashing
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
옥피의 전처리 방법이 arabinoxylan의 함량에 미치는 영향
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
밀 arabinoxylan의 면역세포 활성화 작용
한국식품과학회지
2002 .06
Total arabinoxylan contents(TAXC) 및 water-soluble arabinoxylan contents(WAXC) 증가를 위한 공정 최적화
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
보리의 발아정도가 맥아의 β-glucan 용해성 및 맥주의 점도에 미치는 영향
한국식품과학회지
2008 .06
Enhanced Immune Cell Functions and Cytokine Production after vitro Stimulation with Arabinoxylans Fraction from Rice Bran
Food Science and Biotechnology
2005 .08
한국산 고단백질 맥주보리가 맥아 품질에 미치는 영향
한국식품과학회지
2002 .06
The effect of extrusion conditions on antioxidant activity and soluble arabinoxylan content of rice bran
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
[S7-4] Production and Characterization of Arabinoxylan-Containing Polysaccharides with Anti-Cancer Activity from Fermented Rice Bran
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
한국산(韓國産) 맥주맥(麥酒麥)의 품질특성(品質特性)에 관(關)한 연구(硏究)
Applied Biological Chemistry
1980 .01
[P2-42] Solubilities of Barley β-Glucans during Different Malting Stages
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
Administration of Water Soluble Arabinoxylan-enriched Wheat Bran Enhances Macrophage Activity in vivo
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Laccase Induced Maize Bran Arabinoxylan Gels : Structural and Rheological Properties
Food Science and Biotechnology
2009 .08
오존 및 광선의 처리가 맥아 효소활성에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
1999 .01
국내 시판 엿기름의 품질 특성 분석
한국식품영양학회지
2018 .01
Nucleic Acid Degrading Enzymes of Barley Malt
한국식품과학회지
1989 .02
벼ㆍ맥주보리 작부체계에서 돈분액비 연용이 맥주보리 생육과 토양 환경에 미치는 영향
한국토양비료학회지
2010 .06
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