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이용수
서론
재료 및 방법
결과 및 고찰
요약
문헌
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옥피의 전처리 방법이 arabinoxylan의 함량에 미치는 영향
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
보리의 제맥과정 중 Arabinoxylan의 용해성 변화
한국식품영양과학회지
2008 .12
Total arabinoxylan contents(TAXC) 및 water-soluble arabinoxylan contents(WAXC) 증가를 위한 공정 최적화
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Enhanced Immune Cell Functions and Cytokine Production after vitro Stimulation with Arabinoxylans Fraction from Rice Bran
Food Science and Biotechnology
2005 .08
Administration of Water Soluble Arabinoxylan-enriched Wheat Bran Enhances Macrophage Activity in vivo
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
The effect of extrusion conditions on antioxidant activity and soluble arabinoxylan content of rice bran
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
[S7-4] Production and Characterization of Arabinoxylan-Containing Polysaccharides with Anti-Cancer Activity from Fermented Rice Bran
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
Laccase Induced Maize Bran Arabinoxylan Gels : Structural and Rheological Properties
Food Science and Biotechnology
2009 .08
[P2-42] Effects of Malt Modification on Arabinoxylan Solubility during Malting and Mashing
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
Influence of Twin Screw Extrusion on Soluble Arabinoxylans and Corn Fibre Gum from Corn Fibre
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
쥐의 허혈 및 재관류에 의해 유도되는 심근 손상에 대한 냉수 처리한 밀가루의 심장보호 효과
한국식품영양과학회지
2019 .05
옥수수 유래 아라비노자일란 함유 다당체가 자연면역 활성에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
2020 .02
Production of Transgenic Mice Secreting a C. thermocellum Cellulase D in the Pancreas
한국동물번식학회 학술대회
2002 .01
The Effect of Extrusion Conditions on Water-extractable Arabinoxylans from Corn Fiber
Preventive Nutrition and Food Science
2014 .06
[P10-41] 여지초의 항암효과 및 면역세포 활성화에 미치는 영향
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
Rhamnogalacturonan I-rich fractions from cherry tomatoes stimulate phagocytosis in RAW 264.7 macrophages
한국식품과학회지
2019 .06
저온 초음파 추출에 의한 Spirulina maxima 면역활성 증진
한국식품과학회지
2009 .06
마우스세포를 이용한 홍삼추출물과 생약복합추출물의 병용 처리에 따른 면역활성 효과
한국식품영양과학회지
2015 .02
Evaluation of the Activities of Antioxidant Enzyme and Lysosomal Enzymes of the Longissimus dorsi Muscle from Hanwoo (Korean Cattle) in Various Freezing Conditions
한국축산식품학회지
2014 .01
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