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이용수
요약
서론
실험 방법 및 재료
결과
고찰
참고문헌
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External Test & Clinical Observation and Evaluation of the Caries Preventive Effect of Tea
한국식품과학회 심포지엄
1995 .06
External Test & Clinical Observation and Evaluation of the Caries Preventive Effect of Tea
식품과학과 산업
1995 .12
우유마시면 충치예방된다
우유
1991 .01
Mechanism and Clinical Studies on the Anti-Caries Effect of Green Tea Polyphenols
한국식품과학회 심포지엄
2003 .06
충치예방에 공헌하는 감미료
식품공업
1978 .01
녹차 폴리페놀류의 항충치 효과 메커니즘과 임상 연구
한국식품과학회 심포지엄
2003 .06
Xylitol 새로운 충치예방 감미료
식품공업
1976 .01
봉독의 충치 원인균에 대한 항균효과
한국양봉학회 학술대회 자료집
2016 .03
Tea Production in China and Therapeutic Effect of Tea
식품과학과 산업
1989 .09
Preventive Effects of Drinking Green Tea on Cardiovascular Disease and Cancer
식품과학과 산업
1995 .12
Development of Yellow Tea, Oolong Tea, and Black Tea Using Korean Green Tea
한국원예학회 학술발표요지
2013 .05
Tea and Cancer
식품과학과 산업
2005 .09
녹차음용에 따른 심혈관계질환 및 암에 대한 예방효과
한국식품과학회 심포지엄
1995 .06
Preventive Effects of Drinking Green Tea on Cardiovascular Disease and Cancer
한국식품과학회 심포지엄
1995 .06
Antioxidant Activity of Herbal Teas Available on the Korean Market
Journal of Food Science and Nutrition
1999 .06
녹차, 오룡차, 및 홍차 추출물의 항균효과
한국식품영양과학회지
1995 .04
Changes in Sensory Quality and Catechins Content in Tea Extracts as Influenced by Infusion Temperatures and Times
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
2007 .12
[P5-24] 압출성형 백삼이 충치 유발균에 미치는 영향과 HPLC에 분석에 따른 사포닌 조성
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
Bioavailability and Efficiency of Tea Catechins as an Antioxidant
Journal of Food Science and Nutrition
2002 .09
[S6-1] Aroma Formation Mechanism in Fermented Tea, Oolong Tea and Black Tea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
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