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이용수
Abstract
Introduction
Materials and Methods
Results and Discussion
Acknowledgments
References
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해조성분 강화 기능성소금에 대한 연구
한국식품과학회지
2007 .04
습식분해 및 직접용해법에 따른 천일염 중 무기성분 함량 비교
Food Science and Preservation
2011 .12
Principal Component Analysis on General Composition and Mineral for Various Salts in the World
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2011 .10
Mineral Compositions of Solar Salt and In Vivo Anti-obesity Effect of Solar Salt in South Korea
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2014 .10
갯벌천일염과 구운 소금의 이화학적 품질 특성
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2014 .07
Changes of physicochemical properties of salted-fermented anchovy Engraulis japonica meat with different salt content during fermentation at 15℃
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .10
Effects of mineral-rich solar sea salt and bamboo salt on renal fibrosis
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2015 .08
[P2-58] Physicochemical Properties of Solar Salts with Manufacturing Process and Storage Duration
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
Influence of Salt on CO Delivery
한국연초학회 학술발표회
2002 .01
There is a Salt that Does Not Increase Blood Pressure Even in Salt-Sensitive Animal Model
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2011 .10
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한국식품영양과학회지
2014 .07
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한국식품영양과학회지
1998 .06
Effects of Purple Bamboo Salt on Insulin Resistance and Blood Pressure Compared with Mineral-Rich Sea Salt
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
염농도를 달리한 새우젓 발효중 이화학적 특성 변화
한국식품과학회지
2000 .02
Ameliorative Effects of Mineral-Rich Solar Sea Salt and Bamboo Salt on Endothelial Dysfunction of Blood Vessel in Dahl Salt-Sensitive Rats
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2016 .10
Comparison of physicochemical properties of low-salt Doenjang according to manufacturing method of soybean paste
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2016 .10
한국산 꽃소금과 천일염의 이화학적 특성 및 미생물 분석
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2013 .07
소금 종류가 멸치액젓의 품질에 미치는 영향
수산해양교육연구
2017 .02
Effects of Various Salts on Physicochemical Properties and Sensory Characteristics of Cured Meat
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2016 .01
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