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이용수
Abstract
Introduction
Materials and Methods
Results and Discussion
References
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Optimal Conditions for Propagation in Bottom and Top Brewing Yeast Strains
Food Science and Biotechnology
2008 .08
Thermal Resistance of Saccharomyces cerevisiae, a Brewing Yeast
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
Effect of Yeast Fermentation on Antioxidant Activity of Coffee
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Metabolite Profiling of Makgeolli for the Understanding of Yeast Fermentation Characteristics during Fermentation and Aging
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Biotechnological Characteristics of Some Saccharomyces species Isolated from Wine Yeast Culture
Food Science and Biotechnology
2005 .12
Determination of Optimal Conditions for Zinc-Hyperaccumulation by Saccharomyces cerevisiae FF-10
Applied Biological Chemistry
2009 .01
효모 종류에 따른 참외의 알코올발효 특성
Food Science and Preservation
2011 .10
사과주(酒)에서 분리(分離)한 산막효모(産膜酵母)에 관(關)한 연구(硏究) -(1) 균주(菌株)의 분리(分離) 및 동정(同定)
경북대농학지
1983 .01
[P8-207] Improvement of Antioxidant Activity of Grape Skin by Alcohol Fermentation by Yeast
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
해양 심층수 첨가에 따른 알콜발효 효모의 증식 변화
Food Science and Preservation
2003 .09
탁주효모(濁酒酵母)에 관(關)한 연구(硏究) (제2보(第2報)) -탁주료의 발효(醱酵)에 미치는 효모(酵母)의 종류(種類)와 담금 조건(條件)의 영향(影響)-
Applied Biological Chemistry
1973 .01
Fermentation Characteristics of Brewing Yeast HCS with Glucoamylase Expression by Rare Mating and Beer Analysis
Food Science and Biotechnology
2002 .02
Anti-Yeast Activity of Commercial Natural Anti-Yeast Substance in Strawberry Jam
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
[OP-08] Fermentation Properties of Omija Wine Using Commercial Yeast Strains
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
효모추출물의 사료 첨가가 성장과 사이토카인의 발현 변화에 미치는 영향
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2007 .11
간장발효에 관여하는 효모에 관한 연구 (제 7 보) -Saccharomyces rouxii $T_9$을 이 용한 간장의 발효시험-
Applied Biological Chemistry
1971 .01
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