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이용수
Abstract
Introduction
Materials and Methods
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References
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Production and Characteristics of Foreign Glucoamylase from Recombinant Saccharomyces cerevisiae
Food Science and Biotechnology
1995 .12
Cloning, characterization and expression of glucoamylase gene from ectomycorrhizal basidomycete, Tricholoma matsutake
한국버섯학회지
2011 .01
Optimal Conditions for Propagation in Bottom and Top Brewing Yeast Strains
Food Science and Biotechnology
2008 .08
Enhanced Production and Partial Purification of Glucoamylase from Mutated Bacillus sp. FME
Applied Biological Chemistry
2009 .01
Glucoamylase from a Newly Isolated Aspergillus niger FME: Detergent-Mediated Production, Purification, and Characterization
Applied Biological Chemistry
2013 .01
Yeast Cloning Vectors and their Application to the Development of Starch-fermenting Yeast
Applied Biological Chemistry
1988 .01
Ethanol Fermentation of Corn Starch by a Recombinant Saccharomyces cerevisiae Having Glucoamylase and α-Amylase Activities
Journal of Food Science and Nutrition
2001 .12
Strategy for Prevention of Weakly Flocculating Characters in Bottom Brewing Yeast Strains
Food Science and Biotechnology
2008 .06
Thermal Resistance of Saccharomyces cerevisiae, a Brewing Yeast
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
Rhizopus oryzae로 부터 精製한 두가지형의 Glucoamylase의 各種基質의 加水分解
한국식품과학회지
1984 .12
Rhizopus oryzae로부터 정제한 두가지형의 Glucoamylase의 酵素的 特性
한국식품과학회지
1984 .12
Establish for Manufacturing Process of Craft Beer using Indigenous Yeast
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Effect of Yeast Fermentation on Antioxidant Activity of Coffee
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
효모추출물의 사료 첨가가 성장과 사이토카인의 발현 변화에 미치는 영향
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2007 .11
탁주효모(濁酒酵母)에 관(關)한 연구(硏究) (제2보(第2報)) -탁주료의 발효(醱酵)에 미치는 효모(酵母)의 종류(種類)와 담금 조건(條件)의 영향(影響)-
Applied Biological Chemistry
1973 .01
신품종 갈색양송이 ‘다향’의 화학성분과 항산화활성 및 α-Glucoamylase 저해활성
한국식품영양과학회지
2011 .08
Anti-Yeast Activity of Commercial Natural Anti-Yeast Substance in Strawberry Jam
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
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