지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Effect of Yeast Fermentation on Antioxidant Activity of Coffee
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
The Antioxidant Activity of Various Cultivars of Grape Skin Extract
Food Science and Biotechnology
2007 .12
효모 종류에 따른 참외의 알코올발효 특성
Food Science and Preservation
2011 .10
해양 심층수 첨가에 따른 알콜발효 효모의 증식 변화
Food Science and Preservation
2003 .09
Antioxidant and Anti-allergic Effects of Bread Containing Grape-skin
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Antioxidant Activities of Grape Stem Extract by Different Extraction Methods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Antioxidant Activities of Extracts from Skin of Triploid Hybrid grapes
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
[P1-16] Antioxidant effects of grape juice wastes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
포도과즙을 이용하여 제조한 고산도 식초의 품질특성
Food Science and Preservation
2015 .02
Investigating Antioxidant Activity and Stilbenes and Flavonoids in Korean Wild Grapes Used as Genetic Resources for Grape Breeding
한국원예학회 학술발표요지
2018 .10
사과식초 제조를 위한 사과주스의 알코올발효 특성 모니터링
Food Science and Preservation
2011 .12
Metabolite Profiling of Makgeolli for the Understanding of Yeast Fermentation Characteristics during Fermentation and Aging
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Isolation of Alcohol-tolerant Amylolytic Saccharomyces cerevisiae and Its Application to Alcohol Fermentation
Food Science and Biotechnology
2008 .12
According to the method of dissolving the fermentation during production whether produced alcohols
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
감자에서 분리한 알콜발효 효모의 특성
Food Science and Preservation
2000 .06
Antioxidant and Anti-inflammatory Activity of Ethanol Extract from Grape Cultivar Leaves
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Isolation of Higher Alcohol-Producing Yeast as the Flavor Components and Determination of Optimal Culture Conditions
Food Science and Biotechnology
2005 .10
적미 미강 추출 분획물의 항산화 활성
한국식품영양과학회지
2019 .01
산머루주 제조를 위한 발효조건의 최적화
Applied Biological Chemistry
2008 .01
포도씨 추출물의 항산화성
한국식품과학회지
2002 .06
0