지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
Abstract
Introduction
Materials and Methods
Results and Discussion
References
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Enterococcus faecium MJ5-14가 생산한 박테리오신의 항리스테리아 활성
한국식품위생안전성학회지
2004 .01
Enterococcus faecium MJ-14가 생산하는 박테리오신과 물리화학적 처리의 상승효과
한국식품위생안전성학회지
2005 .01
메주에서 분리된 Enterococcus faecium MJ-14가 생산하는 박테리오신의 부분정제
한국식품위생안전성학회지
2005 .01
Safety and biotechnological properties of Enterococcus faecalis and Enterococcus faecium isolates from Meju
Applied Biological Chemistry
2015 .01
Optimization of Conditions for the Maximum Bacteriocin Production of Enterococcus faecium DB1 Using Response Surface Methodology
한국축산식품학회지
2011 .01
Isolation and Molecular Identification of Bacteriocin-producing Enterococci with Broad Antibacterial Activity from Traditional Dairy Products in Kerman Province of Iran
한국축산식품학회지
2018 .01
Enterococcus faecium CJNU 2008 균주 생산 박테리오신의 특성 규명
한국식품위생안전성학회지
2018 .01
Antimicrobial Resistance in Staphylococcus aureus, Enterococcus faecalis and Enterococcus faecium Isolated from fresh cut-produce and salads in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
시판 축산물 및 수산물에서 Enterococcus faecalis와 Enterococcus faecium 분포 및 항생제 감수성에 관한 연구
한국축산식품학회지
2013 .01
한국인 모유로부터 분리한 Enterococcus faecium KHM-11의 Amylase 활성과 쌀 첨가 요구르트의 특성
Korean Journal of Agricultural Science
2010 .12
[P5-67] Antimicrobial activity of natural substances against Enterococcus faecium, high producer of Tyramine
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
Antimicrobial Activity of a Bacteriocin Produced by Enterococcus faecalis KT11 against Some Pathogens and Antibiotic-Resistant Bacteria
한국축산식품학회지
2018 .01
Bacteriocin을 생산하는 장내 유산균의 분리 및 Bacteriocin 특성 조사
한국식품영양과학회지
1997 .12
Migration of Bacteriocin from Bacteriocin-Coated Film and Its Antimicrobial Activity
Food Science and Biotechnology
2000 .10
Bacteriocins : Assay, Biochemistry, and Mode of Action
Journal of Food Science and Nutrition
1996 .12
Anti-staphylococcal Bacteriocin from Enterococcus faecium
Journal of Food Science and Nutrition
2010 .03
Selection and Characterization of Bacteriocin-Producing Lactobacillus sp. AP 116 from the Intestine of Pig for Potential Probiotics
한국축산식품학회지
2012 .01
Identification and Characterization of a Bacteriocin Produced by Lactobacillus sakei B16 Isolated from Kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
Aspergillus속과 Bacillus subtilis를 이용한 된장메주 발효 중 품질 특성
Food Science and Preservation
2011 .06
0