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사균화 Enterococcus Species 첨가에 의한 요구르트 스타터 생장에 미치는 영향
Journal of Dairy Science and Biotechnology
2022 .03
Antimicrobial Resistance of Enterococcus Species Isolated from Chicken in Turkey
한국축산식품학회지
2018 .01
서울시내 시판 식육에서 분리한 Enterococcus faecalis의 항생제 내성 유형, 다중약물 유출 펌프 유전자 및 병독성 유전자의 분포도 분석
한국식품위생안전성학회지
2017 .01
Enterococcus 속 박테리아의 안전성과 식품발효용 종균 개발의 방향성
한국식품과학회지
2020 .02
국내 신선 편이식품으로부터 분리한 Enterococcus의 항생제 저항성
한국식품과학회지
2018 .12
Antibiotic Resistance and Safety Assessment of Enterococcus Faecium CKDB003 for Using as Probiotics
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Characterisation of Phenotypic and Genotypic Antibiotic Resistance Profile of Enterococci from Cheeses in Turkey
한국축산식품학회지
2016 .01
Characteristics of high-level ciprofloxacin-resistant E. faecalis and E. faecium from retail chicken meat in Korea
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2017 .11
A Study on the Microbial Community Structure of Traditional Meju Produced by Region Using NGS Analysis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Multiplex PCR Screening of Enterococcus faecalis from Mixture of Lactic Acid Bacteria Using BSH Gene as Selective Marker
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
프로바이오틱스 Enterococcus faecium CKDB003의 항생제 내성 및 안전성 평가
한국식품영양학회지
2020 .01
항생제 내성 Enterococcus faecalis에 대한 감태(Ecklonia cava) 추출물의 항균 시너지 효과
한국수산과학회지
2015 .02
Complete genome sequence of Enterococcus faecium strain AK_C_05 with potential characteristics applicable in livestock industry
한국축산학회지
2024 .03
The Role of Korean Traditional Meju Fungi for Fermented Soybean Products
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Complete Genome Sequence of Enterococcus faecalis CAUM157 Isolated from Raw Cow’s Milk
Journal of Dairy Science and Biotechnology
2020 .01
Detection of Antibiotic Resistance and Resistance Genes in Enterococci Isolated from Sucuk, a Traditional Turkish Dry-Fermented Sausage
한국축산식품학회지
2017 .01
Quality Analysis and Microbial Community Analysis of Four Meju Types with Different Manufacturing Methods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Distribution of Microorganisms in Meju added with Plant Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
전통장의 메주 제조에 관한 연구
한국식품영양학회지
2016 .10
복합균주를 접종하여 제조한 메주의 발효 중 품질 특성 변화
한국식품영양학회지
2020 .01
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