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이용수
Abstract
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Materials and Methods
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References
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Role of Eucommia ulmoides and Roasted Eucommia ulmoides as Antioxidant, Anti-inflammatory agent and DNA Damage Preventer
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
두충엽의 단백질 당화 억제 효과 - 당뇨합병증 예방제로서의 가능성
한국식품영양과학회 산업심포지움발표집
2005 .11
발효 두충(Eucommia ulmoides Oliver)의 항고협압 효과
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
[특집 : 비만ㆍ당뇨 조절과 건강기능식품] 두충엽의 단백질 당화 억제 효과 - 당뇨합병증 예방제로서의 가능성 -
식품산업과 영양
2005 .12
Antioxidant and Antidiabetic Activities of Eucommia ulmoides Bark
Applied Biological Chemistry
2006 .01
Antioxidant, Antidiabetic and Cytotoxic Effects of Eucommia ulmoides Oliv. Bark in vitro
Applied Biological Chemistry
2006 .01
Variation Dynamic of Characters of Samaras Containing Gutta-Percha from Different Producing Areas Associated with Eucommia ulmoides
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Antioxidant, Anti-Inflammatory and DNA Damage Prevention Capacity of Eucommia ulmoides and Roasted Eucommia ulmoides
한국약용작물학회 학술대회논문집
2016 .05
두충의 첨가급여가 거세한우의 생산성, 도체특성 및 육의 지방산 조성에 미치는 영향
한국축산학회지
2005 .01
[P10-166] Protective Effects of Eucommia ulmoides Extract against UVB Induced Oxidative Damage in the Hairless Mouse
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
두층나무잎의 생리활성 Flavonoid 분석
한국식품영양과학회지
1995 .12
두충차 추출물의 Angiotensin Converting Enzyme 저해효과
한국식품영양과학회지
2007 .12
두충(杜?)나무의 종자발아(種子發芽), 묘목생장(苗木生長) 및 물질생산(物質生?)
한국산림과학회지
1991 .01
두충(Eucommia ulmoides Oliv.)잎으로부터 Monoamine Oxidase B 억제활성물질의 분리
Applied Biological Chemistry
1999 .01
[특집 : 콜레스테롤과 현대인의 건강] 두충의 콜레스테롤 저하 및 혈압강하 작용
식품산업과 영양
2000 .08
New Genera of Flavonols and Flavonol Derivatives As Therapeutic Molecules
Applied Biological Chemistry
2011 .01
두충 잎의 급여가 면양의 영양소 이용율과 반추위내 발효특성에 미치는 영향
한국축산학회지
2005 .01
Over-production of GABA in an Overgrown Antler, Astragalus membranaceus and Eucommia ulmoides Oliv Extract Fermented by Lactobacillus plantarum
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
[P9-20] Anti-Glycation Effect of Gold Nanoparticles
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
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