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이용수
Abstract
서론
재료 및 방법
결과 및 고찰
요약
감사의 글
문헌
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Role of Eucommia ulmoides and Roasted Eucommia ulmoides as Antioxidant, Anti-inflammatory agent and DNA Damage Preventer
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Study on flavonoid contents in functional vegetables, and the changes of flavonoid compounds by different methods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
과실에 함유된 Flavonoid 물질
식품기술
1995 .01
Antioxidant and Antidiabetic Activities of Eucommia ulmoides Bark
Applied Biological Chemistry
2006 .01
두충의 첨가급여가 거세한우의 생산성, 도체특성 및 육의 지방산 조성에 미치는 영향
한국축산학회지
2005 .01
Variation Dynamic of Characters of Samaras Containing Gutta-Percha from Different Producing Areas Associated with Eucommia ulmoides
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Antioxidant, Anti-Inflammatory and DNA Damage Prevention Capacity of Eucommia ulmoides and Roasted Eucommia ulmoides
한국약용작물학회 학술대회논문집
2016 .05
두충(Eucommia ulmoides Oliv.)잎으로부터 Monoamine Oxidase B 억제활성물질의 분리
Applied Biological Chemistry
1999 .01
Inhibitory Effects of Total Extract and Flavonols from Hardy Rubber Tree (Eucommia ulmoides Oliver) Leaves on the Glycation of Hemoglobin
Food Science and Biotechnology
2006 .08
Antioxidant, Antidiabetic and Cytotoxic Effects of Eucommia ulmoides Oliv. Bark in vitro
Applied Biological Chemistry
2006 .01
두충(杜?)나무의 종자발아(種子發芽), 묘목생장(苗木生長) 및 물질생산(物質生?)
한국산림과학회지
1991 .01
[P10-166] Protective Effects of Eucommia ulmoides Extract against UVB Induced Oxidative Damage in the Hairless Mouse
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
발효 두충(Eucommia ulmoides Oliver)의 항고협압 효과
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
계절에 따른 참죽나무잎 Flavonoid 화합물의 변화 분석
한국식품영양과학회지
1995 .08
Flavonoids as Potential Inhibitors of Retroviral Enzymes
Applied Biological Chemistry
2009 .01
한국산 식용식물의 화학성분 및 생리활성에 관한 연구(Ⅱ) - HPLC에 의한 참죽나무 잎중 Flavonoid 성분의 확인 및 정량 -
한국식품영양과학회지
1993 .11
Flavonoids Analysis of Mulberry Leaves by Extrusion Processing Condition
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
두충 잎의 급여가 면양의 영양소 이용율과 반추위내 발효특성에 미치는 영향
한국축산학회지
2005 .01
두충차 추출물의 Angiotensin Converting Enzyme 저해효과
한국식품영양과학회지
2007 .12
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