지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
Abstract
Introduction
Materials and Methods
Results and Discussion
Acknowledgments
References
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
우유단백질-검류 복합체 첨가가 제빵용 반죽의 물리적 특성과 식빵의 노화에 미치는 영향
Food Science and Preservation
2006 .02
Effect of Repeated Freeze-Thaw Cycles on Beef Quality and Safety
한국축산식품학회지
2014 .01
The Basic Theory Needed for a Further Development of Frozen Dough Technology
식품과학과 산업
2012 .12
우유단백질과 검류가 밀가루 반죽의 특성과 냉동반죽으로 제조한 식빵 저장중의 노화에 미치는 영향
한국식품과학회지
2006 .02
냉동생지 제조시 검류의 첨가가 반죽특성에 미치는 영향
한국식품과학회지
2000 .06
Evaluation of Physicochemical Deterioration and Lipid Oxidation of Beef Muscle Affected by Freeze-thaw Cycles
한국축산식품학회지
2015 .01
Effects of Freeze-Thawing Temperature on the Quality of the Mulberry
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
첨가물이 냉동반죽의 품질향상에 미치는 영향
한국식품과학회지
2004 .04
냉동생지 제조시 검류의 첨가가 제빵특성에 미치는 영향
한국식품과학회지
2001 .04
Effects of Shortening on the Loaf Volume of Frozen Dough Bread
Food Science and Biotechnology
2001 .10
The Effects of Freeze-And-Thaw Cycles on Ammonium and Nitrate Availability in Highland Soils in Turkey
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2014 .06
우유단백질과 다당류 혼합물을 첨가한 냉동반죽의 품질 특성
Food Science and Preservation
2009 .08
Comparison of Different Types of Frozen Dough for Oryun Potato Bread
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Comparison of the Physicochemical Properties of Freeze-Concentrated versus Evaporated Milk
Food Science and Biotechnology
2006 .12
Frozen Bread Dough : a Smart Technology
식품과학과 산업
2012 .12
Development of Buckwheat Bread : 3. Effects of the Thermal Process of Dough Making on Baking Properties
Journal of Food Science and Nutrition
1999 .03
Quality Characteristics of Frozen Aronia by Varieties and Thawing Conditions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Effects of Various Thawing Methods on the Quality Characteristics of Frozen Beef
한국축산식품학회지
2013 .01
0