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Orotic Acid - 유발 지방간에 미치는 Capsaicin의 개선효과
한국식품영양과학회지
2004 .06
Orotic acid 투어가 흰쥐의 혈청, 간장(肝臟) 및 신장(腎臟) 지질 농도에 미치는 영향
Applied Biological Chemistry
1996 .01
Effect of Taurine and Orotic Acid on Liver and Serum Lipid Contents of Mouse
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2000 .05
Orotic acid의 원유내 함량과 발효중 유산균에 의한 감소
한국식품과학회지
2004 .02
Reduction of Body Weight by Capsaicin is Associated with Inhibition of Glycerol-3-Phosphate Dehydrogenase Activity and Stimulation of Uncoupling Protein 2 mRNA Expression in Diet-induced Obese Rats
Journal of Food Science and Nutrition
2011 .09
Inhibitory Effect of Capsaicin against Carcinogen - induced Oxidative Damage in Rats
Journal of Food Science and Nutrition
2002 .03
고추중의 Capsaicin 정량(定量)에 관(關)한 연구(硏究)
Applied Biological Chemistry
1963 .01
시판 라면스프 및 고추가루 중의 매운맛 성분 Capsaicin 함량측정을 통해 추정된 한국인의 Capsaicin 섭취량 범위
한국식품영양과학회지
1999 .04
흰쥐 모델에서 Capsaicin이 소장 콜레스테롤 및 중성지방 흡수율에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
2009 .12
Determination of Fatty Acid Composition and Total Trans Fatty Acids in Meat Products
Food Science and Biotechnology
2009 .04
Effects of ω-3 Fatty Acid Supplementation in pigs
동물생명과학연구
2014 .06
Effect of Protaetia brevitarsis seulensislarvae Fermented by Bacillus subtilis on the Contents of Serum Lipid and Liver Morphology in Orotic Acid Feeding Rats
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Bacillus subtilis를 이용한 발효 굼벵이가 비알코올성 유발 지방간 흰쥐의 혈중 지질 및 간 조직의 morphology에 미치는 영향
Food Science and Preservation
2019 .12
Effect of Capsaicin on the Threshold of Basic Tastes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Seasonal variation in fatty acid composition in various parts of broccoli cultivars
Korean Journal of Agricultural Science
2013 .12
n-3 지방산과 건강
한국식품위생안전성학회지
1992 .01
생고추와 고추 가공시의 Capsaicin 함량 변화
한국식품영양과학회지
1985 .11
[S11-2] Protective Effect of Onion Extract on Alcohol-Induced Fatty Liver in Rats
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
Effects of Capsaicin on the Growth and Ethanol Production of Zygosaccharomyces rouxii KFY80 Isolated from Gochujang (Fermented Hot Pepper Paste)
Food Science and Biotechnology
2004 .12
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