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이용수
Abstract
Introduction
Materials and Method
Results and Discussion
References
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Elucidation of Antioxidant Activity of Phosvitin Extracted from Egg Yolk using Ground Meat
한국축산식품학회지
2012 .01
철과 구리 이온으로 산화 촉진시킨 난황유 모델시스템에서 Phosvitin의 항산화 효과
한국가금학회지
2000 .12
Liposome내에서 Phosvitin의 항산화 효과
한국축산식품학회 학술발표초록집
1999 .01
Extraction of egg yolk phosphoprotein without using organic solvent
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2011 .11
Improving the Surface Functionality of Curdlan by Conjugation with Unfolding Protein through Naturally Occurring Maillard Reaction
Journal of Food Science and Nutrition
2000 .12
닭 다리 분쇄육에 초고압 처리시 Phosvitin의 첨가가 미생물학적 품질과 지방 및 단백질 산화에 미치는 효과
한국축산식품학회지
2012 .01
The effect of citrus and onion peel extracts, calcium lactate, and phosvitin on microbial quality of seasoned chicken breast meat
Korean Journal of Agricultural Science
2013 .06
Antioxidative and Anti-Inflammatory Activity of Egg Yolk Protein
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Quantitative Comparison of Radiation-induced Hydrocarbons from Irradiated Raw Egg Yolk, Boild Egg Yolk and Egg Yolk Powder
Food Science and Biotechnology
2003 .12
Cognitive Ability of Egg Yolk Phospholipid-Containing Complexes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Sequential Separation of Main Components from Chicken Egg Yolk
Food Science and Biotechnology
2006 .04
Egg Yolk Reduce Blood Lipid in Normal Rats
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
난황 Cholesterol 함량에 대한 유전적 모수 추정
한국가금학회지
1989 .03
Physicochemical and Functional Characterization of Blue-Shelled Eggs in Korea
한국축산식품학회지
2017 .01
Optimization of Cholesterol Removal by Crosslinked β-Cyclodextrin in Egg Yolk
Food Science and Biotechnology
2005 .12
마이크로파의 조사시간에 따른 구운계란의 성상 변화
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2010 .11
卵黃을 이용한 調味製品 제조에 關한 硏究
한국가금학회지
1988 .03
In Vitro Phosphate Solubilization Study by Phosphate Solubilizing Microorganisms Isolated from Citrus Rhizosphere
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2014 .06
난황으로 부터 항충치 항체의 분리 및 그 특성
한국식품과학회지
1998 .10
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