지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
Abstract
INTRODUCTION
MATERIALS AND METHODS
RESULTS
DISCUSSION
REFERENCES
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Elucidation of Antioxidant Activity of Phosvitin Extracted from Egg Yolk using Ground Meat
한국축산식품학회지
2012 .01
Purification of Phosvitin from Egg Yolk and Determination of Its Physicochemical Properties
Food Science and Biotechnology
2004 .08
Liposome내에서 Phosvitin의 항산화 효과
한국축산식품학회 학술발표초록집
1999 .01
철과 구리 이온으로 산화 촉진시킨 난황유 모델시스템에서 Phosvitin의 항산화 효과
한국가금학회지
2000 .12
[NS-3] Development of Rice Cakes with Increased Shelf Life and Texture Using Curdlan
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
도복미를 이용한 쌀 단백질 복합 필름의 제조
한국식품과학회지
2010 .10
[P11-20] Effects of Rhodobacter capsulatus Immobilized to Curdlan as a Microbial Support on the Egg Quality
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
Curdlan 복합 가식성 필름의 제조와 물성
한국식품과학회지
2007 .04
Extraction of egg yolk phosphoprotein without using organic solvent
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2011 .11
닭 다리 분쇄육에 초고압 처리시 Phosvitin의 첨가가 미생물학적 품질과 지방 및 단백질 산화에 미치는 효과
한국축산식품학회지
2012 .01
The effect of citrus and onion peel extracts, calcium lactate, and phosvitin on microbial quality of seasoned chicken breast meat
Korean Journal of Agricultural Science
2013 .06
Rapid Formation of Biologically Active Neoglycoprotein from Lysozyme and Xyloglucan Hydrolysates through Naturally Occurring Maillard Reaction
Journal of Food Science and Nutrition
2000 .06
The Effect of Maillard Reaction on Characteristics and Antioxidant Activity of Milk Protein
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
옥수수 전분 및 자당에 의한 Casein과 포도당 간의 갈변반응 저지효과
한국식품과학회지
1988 .08
Hypoallergenic and Physicochemical Properties of the A2 β-Casein Fractionof Goat Milk
한국축산식품학회지
2017 .01
카제인 - 알긴산 혼합물의 유화특성
한국식품영양과학회지
1997 .12
Micrococcus sp.의 생육 및 casein 분해에 미치는 배양조건의 영향 : (II) -배양시간에 따른 casein 분해 형태에 관한 연구-
Applied Biological Chemistry
1992 .01
0