지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
Abstract
Introduction
Materials and Methods
Results and Discussion
Acknowledgments
References
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
[P8-38] Effect of High Temperature and Pressure Treatment on the Antioxidant Activity of Extracts from Rice Hulls
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
Antioxidant Compounds and Antioxidant Activities of Rice Bran Extracted with Ethanol at Different Solvent Ratio
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
[P8-39] Effect of Autoclave Treatment and Electron-Beam Irradiation on the Antioxidant Activity of Rice Hull Extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
Influence of Thermal Processing on Free and Bound Forms of Phenolics and Antioxidant Capacity of Rice Hull (Oryza sativa L.)
Preventive Nutrition and Food Science
2020 .09
[P8-242] Antioxidant Activity of Solvent Extracts from Black Garlic
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
왕겨의 화학적 조성 및 왕겨섬유의 형태적 특성
펄프·종이기술
2009 .09
종피색이 다른 벼 품종의 영과 쌀겨 추출물의 항산화 및 항암활성 변이
한국육종학회지
2011 .01
Effect of Hydrothermal Treatment on the Antioxidant Activity of Rice Hull Extracts
Food Science and Biotechnology
2009 .12
유기산 전처리 후 수열처리가 왕겨 추출물의 항산화능에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
2009 .10
Antioxidant Compounds and Antioxidant Activities of Rice Bran Extracted with Ethanol at Different Temperatures
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
Antioxidant Activities of Various Solvent Extracts from Ginseng (Panax ginseng C.A. Meyer) Leaves
Journal of Food Science and Nutrition
2011 .12
[P8-80] Analysis of antioxidant components of some by-products of rice milling and their antioxidant activities
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
Effect of rice bran and expanded rice hull on rice weed control
한국잡초학회 별책(학술대회 초록집)
2010 .12
Antioxidant Compounds and Antioxidant Activities of The Fermented Black Rice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
THE POTENTIALS OF HULLING HIGH-MOISTURE PADDY
한국농업기계학회 International Conference
1996 .01
Antioxidant Compounds and Antioxidant Activities of Rice Bran Extracted with Ethanol and n-Hexane
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
[P8-41] Effect of Subcritical Water on the Antioxidant Activity of Citrus Pomaces and Rice Hulls
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
Changes of Antioxidant Compounds and Antioxidant Activities of Brown Rice at Different Heat Temperatures
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
Antioxidant Activity of Scapharca broughtonii Extracts according to the Extracting Solvents
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Antioxidant activity of Various Solvent Extract from Stone Cell of Pear Pomace
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
0