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[P8-39] Effect of Autoclave Treatment and Electron-Beam Irradiation on the Antioxidant Activity of Rice Hull Extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
Antioxidant Activity of Organic Solvent Extracts from Far Infrared-Treated Rice Hulls
Food Science and Biotechnology
2004 .04
Influence of Thermal Processing on Free and Bound Forms of Phenolics and Antioxidant Capacity of Rice Hull (Oryza sativa L.)
Preventive Nutrition and Food Science
2020 .09
Antioxidant Compounds and Antioxidant Activities of Rice Bran Extracted with Ethanol at Different Temperatures
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
Changes of Antioxidant Compounds and Antioxidant Activities of Brown Rice at Different Heat Temperatures
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
Effect of Hydrothermal Treatment on the Antioxidant Activity of Rice Hull Extracts
Food Science and Biotechnology
2009 .12
왕겨의 화학적 조성 및 왕겨섬유의 형태적 특성
펄프·종이기술
2009 .09
종피색이 다른 벼 품종의 영과 쌀겨 추출물의 항산화 및 항암활성 변이
한국육종학회지
2011 .01
유기산 전처리 후 수열처리가 왕겨 추출물의 항산화능에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
2009 .10
Effect of rice bran and expanded rice hull on rice weed control
한국잡초학회 별책(학술대회 초록집)
2010 .12
왕겨의 고도활용을 위한 친환경 고온고압 증해처리 효과
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2011 .04
[P8-41] Effect of Subcritical Water on the Antioxidant Activity of Citrus Pomaces and Rice Hulls
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
[P8-80] Analysis of antioxidant components of some by-products of rice milling and their antioxidant activities
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
Antioxidant Compounds and Antioxidant Activities of Rice Bran Extracted with Ethanol at Different Solvent Ratio
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
Antioxidant Compounds and Antioxidant Activities of The Fermented Black Rice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
THE POTENTIALS OF HULLING HIGH-MOISTURE PADDY
한국농업기계학회 International Conference
1996 .01
Antioxidant Compounds and Antioxidant Activities of Rice Bran Extracted with Ethanol and n-Hexane
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
Preparation of Extract using Ethanol from Functional Rice Developed in Korea and Its Antioxidant Effects
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
[P8-275] Effects of High Pressure on Extraction Characteristics and Antioxidant Activity of Fermented Rice Bran
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
적미 미강 추출 분획물의 항산화 활성
한국식품영양과학회지
2019 .01
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