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이용수
Abstract
Introduction
Materials and Methods
Results and Discussion
References
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The Antioxidative Activity of Korean Citrus unshiu Peels
Food Science and Biotechnology
1997 .12
Effect of roasting treatment on the chemical composition of Citrus (Citrus unshiu) peel
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Antibacterial and Anti-fungal Activity of Citrus (Citrus unshiu) Essential Oil Extracted from Peel By-products
Food Science and Biotechnology
2004 .06
제주산 보통온주의 품질특성
Food Science and Preservation
1995 .12
Physicochemical Characterization of Pectin Extracted from Pumpkin
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
제주도산(濟州道産) 감귤발효주(柑橘醱酵酒)의 양조특성(釀造特性)
Applied Biological Chemistry
1989 .01
Bioactivities of Citrus (Citrus unshiu) Peel Extracts Subjected to Different Extraction Conditions, Storage Temperatures, and Irradiation
Journal of Food Science and Nutrition
2003 .12
Skin-Lightening Effect of an Ethanol Extract from Citrus (Citrus unshiu S.Marcov) Peel on UV-induced Pigmentation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
제주산 온주밀감의 품질평가에 미치는 요인
Food Science and Preservation
1994 .06
감귤박을 첨가한 기능성 한지제조 기술개발(제1보) : 한국산 감귤박 첨가 한지
펄프·종이기술
2007 .03
펙틴의 정제 및 분석
한국식품영양과학회지
1993 .09
발효된 온주밀감 과피 추출물의 생리활성
한국원예학회 학술발표요지
2013 .10
Studies on Radiation-induced Phenotypic Changes in Citrus unshiu
한국생물환경조절학회 학술발표논문집
2007 .10
Studies on Radiation-induced Phenotypic Changes in Citrus unshiu
한국원예학회 학술발표요지
2007 .10
Increasing Factors of Juice Brix for Microbially-Fermented Compost on Sustainable Orchard in Satsuma Mandarin (Citrus unshiu cv. Mori Wase)
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Effect of Metal Precipitation on the Chemical Composition of Pectins
Food Science and Biotechnology
1992 .12
Characteritics of Zygotic Seedlings Obtained from Citrus Crosses between ‘Morita unshiu’ (Citrus unshiu Marc.) and ‘Ponkan’ (Citrus reticulate Blanco) and Molecular Characterization
한국원예학회 학술발표요지
2013 .10
Diminishing Copper Spray Injury on Satsuma Mandarin (Citrus unshiu) by Tank Mixing with Paraffin Oil
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
온주밀감(Citrus unshiu) 휴식년제 재배를 위한 낙과제 선발
한국원예학회 학술발표요지
2001 .05
Effects of Inhibition on Browning of Fresh-Cut Burdocks Using Calcium Ascorbate and Citrus unshiu Peels Extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
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