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이용수
Abstract
Introduction
Materials and Methods
Results and Discussion
Achnowledgments
References
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지역별 농가 생산 고추장의 품질 현황 분석
한국식품영양과학회지
2014 .07
Isolation of Genes and Microorganism Related with Volume-Expanding from Gochujang
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Quality Characteristics of Low-Salt Gochujang Added with Glycyrrhiza uralensis and Brassica juncea
Journal of Food Science and Nutrition
2011 .12
Difference in Quality of Gochujang Depending on Varying Refined Water
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
건조방법에 따른 분말 고추장의 성분변화와 관능적 특성
Food Science and Preservation
2006 .02
Microbiological Analysis on Swelling Incident of Gochujang
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Analysis of GABA Content in Gochujang and Cheonggukjang
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
Antioxidant and Neuroprotective effects of Gochujang Supplemented with Functional Ingredients
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Quality Characterization of Gochujang prepared with Different Ratios of Red Bean Meju
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
The Effect of Natural Ingredients on the Microbial Population of Cottage Gochujang
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
단감 분말의 첨가비율을 달리하여 제조한 고추장의 화학적 특성
Food Science and Preservation
2011 .10
전국 중소업체 생산 고추장의 품질 특성 평가
한국식품과학회지
2014 .06
단백질원으로 참치자숙액을 첨가한 고추장의 품질 특성
Food Science and Preservation
2006 .08
Physicochemical properties and antioxidant activities of gochujang added with lotus leaf powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Effect of the quality of gochujang on purchasing and recommendation intentions
Korean Journal of Agricultural Science
2017 .06
Physicochemical and Microbiological Property of Commercial Gochujang Rib Sauces
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Quality Analysis of the Gallic Gochujang added Dried Pollack Roe
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
전통 고추장을 응용한 새로운 소스 개발
식품과학과 산업
2008 .09
The Screening and Identification of Bacterial Isolates with Potential for Surfactin Production from Gochujang Based on PCR
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
[P5-26] Qualities of Gochujang treatd with Skipjack Cooking Broth
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
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