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단백질원으로 참치자숙액을 첨가한 고추장의 품질 특성
Food Science and Preservation
2006 .08
Isolation of the White Pellicle-forming Strain from Gochujang, Growth Inhibition and Its Effect on Quality of Gochujang
Food Science and Biotechnology
2004 .02
지역별 농가 생산 고추장의 품질 현황 분석
한국식품영양과학회지
2014 .07
Difference in Quality of Gochujang Depending on Varying Refined Water
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Quality Characteristics of Low-Salt Gochujang Added with Glycyrrhiza uralensis and Brassica juncea
Journal of Food Science and Nutrition
2011 .12
건조방법에 따른 분말 고추장의 성분변화와 관능적 특성
Food Science and Preservation
2006 .02
참치 자숙액 가수분해물을 이용한 건강 기능성 조미 소스의 제조
한국식품영양과학회지
2007 .06
Microbiological Analysis on Swelling Incident of Gochujang
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Isolation of Genes and Microorganism Related with Volume-Expanding from Gochujang
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Quality Characterization of Gochujang prepared with Different Ratios of Red Bean Meju
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Analysis of GABA Content in Gochujang and Cheonggukjang
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
Antioxidant and Neuroprotective effects of Gochujang Supplemented with Functional Ingredients
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
전국 중소업체 생산 고추장의 품질 특성 평가
한국식품과학회지
2014 .06
Complex Movements of Skipjack Schools Based on Sonar Observations during Pelagic Purse Seining
Fisheries and Aquatic Sciences
2007 .01
Effect of the quality of gochujang on purchasing and recommendation intentions
Korean Journal of Agricultural Science
2017 .06
단감 분말의 첨가비율을 달리하여 제조한 고추장의 화학적 특성
Food Science and Preservation
2011 .10
Quality Analysis of the Gallic Gochujang added Dried Pollack Roe
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
FOOD COMPONENT CHARACTERISTIC OF PROTEIN CONCENTRATES AND THEIR 2’ND BYPRODUCTS PREPARED FROM SKIPJACK TUNA Katsuwonus pelamis ROE BY COOKING AND DRYING PROCESS
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
The Effect of Natural Ingredients on the Microbial Population of Cottage Gochujang
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Physicochemical properties and antioxidant activities of gochujang added with lotus leaf powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
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