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이용수
Abstract
Introduction
Materials and Methods
Results and Discussion
Acknowledgements
References
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SOS Chromotest에서 숙지황 물 추출물의 세포내 항돌연변이 효과
한국식품과학회지
1998 .04
SOS Chromotest에 의한 사과의 효소갈변반응 생성물의 항돌연변이 효과
한국식품과학회지
1990 .12
감마선 조사된 장류의 SOS Chromotest에 의한 독성학적 안전성 평가
한국식품위생안전성학회지
2001 .01
SOS Chromotest 및 Ames test에서의 Chloropropanol류의 변이원성
한국식품과학회지
1998 .12
겨우살이 추출물의 항돌연변이 효과
한국식품영양과학회지
1998 .04
Tomato SOS3-SOS2 Complex Plays a Crucial Role in Mediating Salt Stress Response
한국원예학회 학술발표요지
2020 .11
쌀을 포함한 곡류 및 두류의 항변이원 활성의 검색
Applied Biological Chemistry
1996 .01
한약재 열수 추출물의 변이원 및 항변이원 활성의 검색
Applied Biological Chemistry
1999 .01
게르마늄 수용액으로 재배한 콩나물의 항돌연변이 효과
한국식품영양과학회지
2004 .07
Characterization of Salt Overly Sensitive (SOS) Genes in Chinese Cabbage
한국원예학회 학술발표요지
2012 .05
쌀의 돌연변이 억제활성에 미치는 가공처리의 영향
한국식품과학회지
1995 .12
突然變異原 r-線을 處理한 M1 世代 옥수수 系統의 特性
Korean Journal of Agricultural Science
1995 .12
Characterization of Proton Beam as a New Mutagen for Mutation Breeding
한국원예학회 학술발표요지
2018 .05
현미의 in vitro 항돌연변이 활성 및 물리화학적 특성
한국식품위생안전성학회지
1995 .01
Studies on Antimutagenicity and Anticarcinogenicity of Green Tea Antioxidant
식품과학과 산업
1989 .09
[P8-301] Antimutagenicity, Cytotoxicity and Antibacterial activity of ethanol extract from Schizandra Chinensis Baillon
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
[P10-68] Effect of Korean Medicinal Herb Water Extract as Functional Beverages
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
Brining Property and Antimutagenic Effects of Organic Chinese Cabbage Kimchi
Journal of Food Science and Nutrition
1998 .09
Induction of Valuable Miscanthus Mutants Using Different Physical and Chemical Mutagens
한국원예학회 학술발표요지
2012 .05
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