지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Antioxidative Effects of Natural Lecithin on Borage Oil
Food Science and Biotechnology
2001 .08
Broiler에 있어서 大豆 Lecithin의 飼料的 價値에 關한 硏究
한국가금학회지
1980 .04
들기름의 산화안정성에 미치는 레시틴의 산화방지 작용
한국식품과학회지
1991 .06
Quality Properties of Perilla Oil during Storage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Quality Characteristics of Commercial Perilla Oils
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Quality characteristics and Antioxidant Activities of Organic and Conventional Perilla Leaf
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Quality Changes Related to the Different Storage Temperature from the Leaves of Perilla (Perilla frutescens)
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
Effect of Vegetable Oil, Emulsion and Lecithin on Texture of Vegetable Meat
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Optimization of Roasting Temperature for Perilla oil and Antioxidative activity of Perilla frutescens var. acuta leaf as an oil rancidity delaying supplement
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
Variation in Antioxidant Activity of Perilla leaves (Perilla frutescens) Collected from Russia
한국약용작물학회 학술대회논문집
2018 .05
Impact of Supercritical Carbon Dioxide Turmeric Extract as a Natural Antioxidant on the Oxidative Stability of Perilla Oil
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Effect of Paprika Oleoresin on Antioxidant Activities and Lipid Oxidation of Canola & Perilla Oil
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
Evaluation of Morphological Characters, Antioxidant activity, and Total Polyphenol Contents (TPC) of Perilla (Perilla frutescens var. japonica HARA) Leaves
한국원예학회 학술발표요지
2020 .11
Supercritical Carbon Dioxide Extraction of Perilla Seed Oil
Food Science and Biotechnology
1996 .12
어유의 산화안정성에 미치는 레시틴의 산화방지 작용
한국식품과학회지
1991 .10
Leaf Shape Changed by Over-Expression of ROTUNFOLIA 3 (ROT 3) in Perilla (Perilla frutescens)
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Improvement of Melatonin Content in Perilla Seed by Germination and Inhibitory Effect of Melatonin and Related Indoles on Perilla Oil Oxidation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
0