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이용수
Abstract
Introduction
Materials and Methods
Results and Discussion
References
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Antioxidant Effects of Commercial Lecithin on Perilla Oil
Food Science and Biotechnology
1997 .03
Broiler에 있어서 大豆 Lecithin의 飼料的 價値에 關한 硏究
한국가금학회지
1980 .04
Evaluation of Salt Stress on Physiological and Chemical Traits of Borage Plant (Borago officinalis)
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Comparative Effect of Dietary Borage Oil and Safflower Oil on Anti-proliferation and Ceramide Metabolism in the Epidermis of Essential Fatty Acid Deficient Guinea Pigs
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Effect of Vegetable Oil, Emulsion and Lecithin on Texture of Vegetable Meat
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
어유의 산화안정성에 미치는 레시틴의 산화방지 작용
한국식품과학회지
1991 .10
Confirmation of γ-linolenic Acid Incorporation into Acylceramides and Altered Ceramide Synthase Expression in the Epidermis of Borage Oil Fed Guinea Pigs
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
[P10-71] Comparative Effect of Gromwell (Lithospermum erythrorhizon) Extract and Borage Oil on the Level of Serum IgE, Pruritus and Epidermal Ceramides in NC/Nga , Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
들기름의 산화안정성에 미치는 레시틴의 산화방지 작용
한국식품과학회지
1991 .06
반응표면 분석법을 이용한 계란 난황 레시틴 분리 최적조건
한국축산식품학회지
2007 .01
Lecithin-based Nano-Emulsification Improves the Bioavailability of Conjugated Linoleic Acid
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
감마지방산의 급여가 돼지의 혈액지질 및 고기부위별 지방산조성에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
2007 .05
레시틴의 첨가 유, 무에 따른 대두유의 수소첨가 반응성과 레놀렌산의 변화
한국식품과학회지
1995 .02
Effects of Blending Oil and Antioxidants to Prevent Rancidity of Sancho Oil
한국약용작물학회지
2018 .12
레시틴이 강화된 인삼 추출물 제조 방법
한국식품영양과학회지
2006 .11
World Oil Supply and The Role of Soybean Oil
식품과학과 산업
1983 .12
과수봉지의 특성 평가(I) : 오일 코팅지(배봉지)의 특성
펄프·종이기술
2017 .10
Horseradish Peroxidase 의 열불활성화에 Lecithin 과 지방산이 미치는 영향
Applied Biological Chemistry
1979 .01
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