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요약
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문헌
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감식초 제조를 위한 초산발효 최적 조건 및 감식초의 품질특성
Food Science and Preservation
1996 .12
2 단계 발효에 의한 감식초의 성분 변화 (2)
Food Science and Preservation
1999 .06
2 단계 발효에 의한 감식초의 성분 변화 (1)
Food Science and Preservation
1999 .06
[P3-49] Some important changes in properties of exuded persimmon juices during natural vinegar fermentation of persimmon
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
반응표면분석에 의한 감식초 제조조건의 최적화
한국식품과학회지
1998 .10
감식초 제조를 위한 감펄프의 알콜발효시 펙틴분해효소 처리의 효과
Food Science and Preservation
1996 .12
The Effect of Particle Size of Persimmon on Antioxidant Activities of Persimmon By-product Powders
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
Optimization of Enzymatic Hydrolysis of Persimmon Peels for Vinegar Fermentation
Applied Biological Chemistry
2013 .01
저온저장 중 품질이 저하된 단감을 이용한 식초의 제조
한국식품영양과학회지
1996 .01
Microbiological Characteristics and Volatile Components of Deastringent Persimmon Vinegar
Journal of Food Science and Nutrition
1998 .09
냉풍건조 곶감과 천일건조 곶감의 이화학적 품질특성
Food Science and Preservation
2011 .08
Carotenoid Content of Korean Persimmon Peel and Their Changes in Storage
Food Science and Biotechnology
2002 .10
콩 품종별 감식초 절임 중 이소플라본 함량 변화
한국식품과학회지
2004 .10
Antioxidantive and Antiadipogenic Effects of Persimmon vinegar, Ripe persimmon and Young persimmon powders
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
Inhibitory activities of persimmon peel against oxidative stress and diabetes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
진공농축에 따른 감식초의 이화학적 특성 변화
한국식품과학회지
1999 .08
An attempt of developing fungicide spray program for persimmon cultivation and application at persimmon orchard in 2015
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2015 .10
감(枾)을 利用한 잼의 製造硏究
한국식품영양과학회지
1975 .04
Optimization for Extraction Condition of Tannin Compounds from Persimmon Peel
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
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