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이용수
Abstract
Introduction
Material and Methods
Results and Discussion
References
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Effect of Metal Precipitation on the Chemical Composition of Pectins
Food Science and Biotechnology
1992 .12
펙틴의 정제 및 분석
한국식품영양과학회지
1993 .09
Pectin from Passion Fruit Fiber and Its Modification by Pectinmethylesterase
Journal of Food Science and Nutrition
2010 .03
13. 감의 성숙과 연화중 Pectin과 조직의 변화에 관한 연구
한국원예학회 학술발표요지
1992 .04
Production of an Acidic Polygalacturonase from Aspergillus kawachii by Solid State Fermentation and Their Application for Pectin Extraction
Food Science and Biotechnology
2009 .06
Improving the Texture of Apple Peel Pectin by De-esterification of Pectin Methylesterase
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Effect of Laccase and Zinc Cation (Zn2+) on Steady and Dynamic Shear Rheological Properties of Sugar Beet Pectin Gels
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Effect of Sugar Type on Rheological Properties of High-methoxly Pectin Gels
Food Science and Biotechnology
2003 .06
Effect of Pectin on the Expression of Proteins Associated with Mitochondrial Biogenesis and Cell Senescence in HT29-Human Colorectal Adenocarcinoma Cells
Preventive Nutrition and Food Science
2019 .06
배 추출 펙틴이 2K1C 고혈압 흰쥐의 혈압, 혈장 Renin, ANP 및 Cardiac Hypertrophy에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
2003 .07
해양조류 14종 유래 Marine Pectin의 추출 및 이의 함량과 항산화 활성에 관한 연구
한국식품영양과학회지
2020 .07
식이섬유 첨가가 흰쥐의 간 Xanthine Oxidase 활성에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
1995 .12
Physicochemical Characterization of Pectin Extracted from Pumpkin
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
Alginate와 pectin 첨가에 의한 콩묵의 텍스쳐 특성
한국식품과학회지
1995 .06
Changes in Solution Properties of Pectins by Enzymatic Hydrolysis of Sidechains
한국식품영양과학회지
1995 .06
[P5-03] Combined Effects of N2 Saturation and CaCl2 Immersion on the Mechanical Property Improvement of Irradiated Pectin-based Film
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
Bacillus subtilis IFO 12113 유래 Protopectinase 를 이용산 사과박의 펙틴 추출
Applied Biological Chemistry
1999 .01
1-Methylcyclopropene(1-MCP) 및 CO₂ 처리가 복숭아( Prunus persica) 과실의 경도와 세포벽 변화에 미치는 영향
Korean Journal of Agricultural Science
2010 .09
The Study of Sensory and Physicochemical Characteristics of Pectin Jelly by Heating Time
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
펙틴의 결사슬에 의한 유변학적 성질에 대한 모델
한국식품과학회지
2002 .08
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