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이용수
Abstract
서론
재료 및 방법
결과 및 고찰
요약
문헌
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과실 및 채소류의 저장에 있어서 Lactic Acid Bacteria 의 이용
Food Science and Preservation
1999 .06
Effect of Lactic Acid Bacteria on D- and L-Lactic Acid Contents of Kimchi
Food Science and Biotechnology
2006 .12
[S16-1] Health Benefit Effects by Plant-derived Lactic Acid Bacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
프로바이오틱스와 유산균 제품의 균수 함량과 보존방법에 따른 변화 연구
한국식품위생안전성학회지
2018 .01
Lactic Acid Bacteria and Healthy Aging
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
누룩 중의 젖산균의 분리 및 동정
Applied Biological Chemistry
1995 .01
Selection and characteristics of lactic acid bacteria isolated from Korean traditional food
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2016 .10
The Lactic Acid Bacteria in Connection with the Fermentation of vegetables
한국식품과학회지
1970 .06
유산발효대두의 품질특성 및 생리활성
한국식품과학회지
2006 .08
Studies on Stability and Quality Changes in Lactic Acid Bacteria after Mixing Vitamins
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
Cholesterol-lowering Effect of Lactic Acid Bacteria Isolated from Kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
Screening of conjugated linoleic acid producing lactic acid bacteria
한국축산식품학회 학술발표초록집
2001 .01
[P6-38] Lactic Acid Bacteria Cultures with Enhanced Levels of GABA Stimulate Immune Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
[P5-29] Antioxidant Potential of Lactic Acid Bacteria Isolated from Kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
[S18-1] Beneficial Lactic Acid Bacteria, Probiotics and Human Health
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
Modeling Growth Kinetics of Lactic Acid Bacteria for Food Fermentation
Food Science and Biotechnology
2006 .10
[S9-3] Antifungal Activity of Lactic Acid Bacteria from Kimchi and Its Application
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
유산균의 혼합배양에 의한 무주스의 가공
Food Science and Preservation
1999 .12
배양 조건에 따른 유산균의 Diacetyl 생성
한국식품과학회지
1989 .02
Predominant Lactic Acid Bacteria from Salted Sea Food
한국축산식품학회 학술발표초록집
2005 .01
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