지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
Abstract
Introduction
Materials and Methods
Results and Discussion
Conclusions
Acknowledgements
References
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Effects of Carrageenan on the Gelatinization of Salt-Based Surimi Gels
Fisheries and Aquatic Sciences
2013 .01
Image Analysis of Surimi Sol and Gel in Composite System
Journal of Food Science and Nutrition
1998 .09
Biomolecular Strategies for Preparation of High Quality Surimi - Based Products
Journal of Food Science and Nutrition
2005 .06
Sodium L-ascorbate의 시비방법에 따른 수경 상추의 체내 질산태질소 및 Ascorbic Acid 함량 변화
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
2002 .08
Shear Modulus (G’) of Surimi Sol Measured by Various Viscometric Methods and its Relationship to Gel Properties in the Composite System
Food Science and Biotechnology
1994 .09
Texture properties of surimi gels from aquacultured fishes
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .10
몇가지 첨가물이 감압 알칼리 수세한 고등어 Surimi의 열특성 및 Gel 조직에 미치는 영향
한국식품과학회지
1998 .12
Changes in Compression Properties of Oil-Free Gel and Emulsion Gel during Storage
Food Science and Biotechnology
1999 .06
계육 Surimi에서 염농도 및 가열조건에 따른 Gel 형성
한국축산식품학회 학술발표초록집
2001 .01
Development of Repeatable Measuring Apparatus for Texture of Surimi Gels
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Large and Small Deformation Studies of Ohmic and Water-Bath Heated Surimi Gel by TPA and Creep Test
Food Science and Biotechnology
2006 .06
어류뼈를 이용한 수산연제품의 기능성 개선
Applied Biological Chemistry
1998 .01
Gel Property of Surimi-like Materials from Pig Heart, Tenderloin and Ham
한국축산식품학회 학술발표초록집
2003 .01
Effect of Acetylated Rice Starch on Rheological Properties of Surimi Sol and Gel
Food Science and Biotechnology
2007 .10
0