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이용수
서론
재료 및 방법
결과 및 고찰
요약
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문헌
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닭발 젤라틴 추출 조건의 최적화
한국식품과학회지
2002 .10
닭발의 침지조건이 닭발 젤라틴에 미치는 영향
한국식품과학회지
2002 .06
The Effects of Processing Conditions on the Properties of Chicken Feet Gelatin
Food Science and Biotechnology
2001 .12
Effects of Chicken Feet Gelatin and Wheat Fiber Levels on Quality Properties of Semi-dried Chicken Jerky
한국축산식품학회지
2012 .01
닭발 젤라틴 첨가가 재구성 닭고기 육포의 이화학적 및 관능특성에 미치는 영향
한국가금학회지
2015 .12
Effects of Soaking pH and Extracting Temperature on the Physicochemical Properties of Chicken Skin Gelatin
한국축산식품학회지
2012 .01
젤라틴의 동적 레올로지 특성
한국식품과학회지
2002 .10
향신료 수준이 닭족편의 관능적 특성에 미치는 영향
한국식품과학회지
2000 .12
Effects of Various Extraction Methods on Quality Characteristics of Duck Feet Gelatin
한국축산식품학회지
2013 .01
Preparation of Chicken Feather Protein-gelatin Composite Films
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
열풍건조 및 오븐구이 닭발로부터 추출한 삼계탕 육수 제조
한국가금학회지
2019 .09
알코올처리 각시가자미껍질 젤라틴의 물리적 특성에 미치는 첨가물의 영향
Applied Biological Chemistry
1996 .01
에탄올처리 찰가자미류껍질 젤라틴의 물리적 특성에 대한 겔화조건의 영향
Applied Biological Chemistry
1995 .01
Evaluation of Pork Myofibrillar Protein Gel with Pork Skin Gelatin on Rheological Properties at Different Salt Concentrations
Food science of animal resources
2019 .01
Interaction of Porcine Myofibrillar Proteins and Various Gelatins: Impacts on Gel Properties
Food science of animal resources
2019 .01
겔화제 종류에 따른 젤리의 품질 특성
Food Science and Preservation
2020 .08
Monitoring of the Source of Gelatin in Dietary Supplement Capsules Sold on the Internet
한국식품위생안전성학회지
2017 .01
산처리 공정에 따라 추출한 돈피 젤라틴의 이화학적 특성에 관한 연구
한국축산식품학회지
2004 .01
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