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이용수
서론
재료 및 방법
결과 및 고찰
요약
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문헌
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닭발 젤라틴 추출 조건의 최적화
한국식품과학회지
2002 .10
The Effects of Processing Conditions on the Properties of Chicken Feet Gelatin
Food Science and Biotechnology
2001 .12
닭발 젤라틴 첨가가 재구성 닭고기 육포의 이화학적 및 관능특성에 미치는 영향
한국가금학회지
2015 .12
닭발 젤라틴을 이용한 후식용 gel 제조를 위한 향신료의 최적수준
한국식품과학회지
2002 .10
Effects of Soaking pH and Extracting Temperature on the Physicochemical Properties of Chicken Skin Gelatin
한국축산식품학회지
2012 .01
열풍건조 및 오븐구이 닭발로부터 추출한 삼계탕 육수 제조
한국가금학회지
2019 .09
맛집탐방 - 이명닭발 -문화의 거리 속 '이명닭발'
월간양계
2011 .01
Hyun's Cooking Class - 닭 근위 통마늘구이 닭발구이
월간 닭고기
2010 .01
Effects of Chicken Feet Gelatin and Wheat Fiber Levels on Quality Properties of Semi-dried Chicken Jerky
한국축산식품학회지
2012 .01
Physicochemical Properties of Gelatin Extracted from Buffalo Hide Pretreated with Different Acids
한국축산식품학회지
2017 .01
산처리 공정에 따라 추출한 돈피 젤라틴의 이화학적 특성에 관한 연구
한국축산식품학회지
2004 .01
젤라틴의 동적 레올로지 특성
한국식품과학회지
2002 .10
Preparation of Chicken Feather Protein-gelatin Composite Films
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
Processing Optimization of Gelatin from Rockfish Skin Based on Yield
Fisheries and Aquatic Sciences
2010 .01
Physicochemical Properties of Gelatin from Jellyfish Rhopilema hispidum
Fisheries and Aquatic Sciences
2014 .01
알코올처리 각시가자미껍질 젤라틴의 물리적 특성에 미치는 첨가물의 영향
Applied Biological Chemistry
1996 .01
Monitoring of the Source of Gelatin in Dietary Supplement Capsules Sold on the Internet
한국식품위생안전성학회지
2017 .01
Effects of Various Extraction Methods on Quality Characteristics of Duck Feet Gelatin
한국축산식품학회지
2013 .01
돈피 젤라틴을 첨가한 유화형 소시지의 이화학적 특성 연구
한국식품영양과학회지
2016 .02
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