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요약
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문헌
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Tagatose 등 여러 가지 당류와 그 몰농도가 Maillard 갈변반응에 미치는 영향
한국식품과학회지
2003 .10
Effects of Temperature and pH on the Non-enzymatic Browning Reaction of Tagatose-Glycine Model System
Food Science and Biotechnology
2003 .12
반응표면분석에 의한 Maillard 반응기질의 동적변화 모니터링
한국식품과학회지
1996 .04
[P1-05] Study of Maillard Reaction Products Derived from Fructose-Glycine Oligomer
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
저열량 감미료 Tagatose의 이화학적 특성
한국식품과학회지
1999 .02
Model System Study for the Mutagenicity of Sugar-Glycine Systems
Food Science and Biotechnology
2008 .08
Comparative Analysis of Tagatose Productivity of Immobilized L-Arabinose Isomerase Expressed in Escherichia coli and Bacillus subtilis
Food Science and Biotechnology
2008 .06
저열량 감미료 Tagatose의 초콜렛제품에의 응용
한국식품과학회지
1998 .02
장내 세균의 생육과 요구르트의 발효특성에 대한 D-Tagatose의 영향
한국식품영양과학회지
2013 .03
D-Tagatose, a Functional Sweetener, Affects the Glucose Responses in Healthy Subjects
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Maillard 반응생성물이 Bacillus sp.의 생육특성에 미치는 영향
한국식품과학회지
1997 .04
지질산화에 의한 갈변에 관한 연구 - 지질과 아미노산의 Maillard 반응에 있어서 Aw와 온도의 영향 -
한국식품영양과학회지
1995 .12
The Effect of Maillard Reaction on Characteristics and Antioxidant Activity of Milk Protein
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Meat-like Flavor 개발을 위한 당-아미노산 Model System에서의 Maillard 반응
한국식품과학회지
1997 .10
[P1-07] Characteristics of Maillard Reaction Products (MRPs) Derived from Ethanolic Fructose-Glycine Oligomer Solutions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
[P3-57] Development of natural meat-like flavor based on Maillard reaction products
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
[P1-06] The Maillard Reaction Products in Model Systems Containing Glucose and Glycine, Diglycine and Triglycine
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
Maillard Browning Reaction of D-Psicose as Affected by Reaction Factors
Food Science and Biotechnology
2008 .12
The Antioxidant Activity of Maillard Reaction Products (MRPs) in Both Aqueous and Ethanolic Glucose-Glycine Oligomer Solutions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Glucose-아미노산계 Maillard 반응생성물의 아질산염 소거작용
한국식품과학회지
1988 .06
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