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이용수
Abstract
서론
재료 및 방법
결과 및 고찰
요약
문헌
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Meat-like Flavor 개발을 위한 당-아미노산 Model System에서의 Maillard 반응
한국식품과학회지
1997 .10
Glucose-아미노산계 Maillard 반응생성물의 아질산염 소거작용
한국식품과학회지
1988 .06
[P3-38] Biological Activities of Maillard Reaction Products from a Sugar-amino Acid Model System
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
반응표면분석에 의한 Maillard 반응기질의 동적변화 모니터링
한국식품과학회지
1996 .04
Tagatose 등 여러 가지 당류와 그 몰농도가 Maillard 갈변반응에 미치는 영향
한국식품과학회지
2003 .10
The Effect of Maillard Reaction on Characteristics and Antioxidant Activity of Milk Protein
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Effects of Caffeic Acid on the Antioxidant Activity of Maillard Reaction Products
Food Science and Biotechnology
1994 .09
Maillard 반응생성물이 Bacillus sp.의 생육특성에 미치는 영향
한국식품과학회지
1997 .04
[P1-08] The Antioxidant Activity of Maillard Reaction Products Derived from Amino Acid Enantiomer Model Systems
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
[P2-68] The effects of organic acids on Maillard reaction in fermented Korean soybean pastes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
[P1-02] Antioxidant Activity of Melanoidins by Amino Acids Enantiomers in the Course Maillard Reaction
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
[P3-57] Development of natural meat-like flavor based on Maillard reaction products
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
Antioxidant Activity of Low-Molecular Weight Compounds Identified as Maillard Reaction Products on Refined Soybean Oil
Food Science and Biotechnology
1994 .09
Maillard 반응 생성물의 열분해 산물에 대한 돌연변이 유발성 연구
한국연초학회지
1988 .01
The Significance of Pyrazine Formation in Flavor Generation during the Maillard Reaction
Journal of Food Science and Nutrition
1997 .12
반응표면분석법을 응용한 tagatose와 glycine 모델 용액의 Maillard 갈변반응의 최적화
한국식품과학회지
2003 .10
[P1-06] Effect of Reaction pH on the Antioxidant Activity of Melanoidins before and after Dialysis by Amino acids Enantiomers in the Course Maillard Reaction
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
Maillard 반응 생성물의 Ozonolysis에 따른 기능적 특성 변화
한국식품과학회지
1998 .06
[P1-13] Prevention of Enzymatic Browning of Crown Daisy Polyphenol Oxidase by Maillard Reaction Products
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
천연 조미향상물질의 첨가에 의한 Maillard 반응에서 Meat-like Flavor의 개발
한국식품과학회지
1997 .10
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