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이용수
Abstract
Introduction
Materials and Methods
Results and Discussion
References
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[P3-38] Biological Activities of Maillard Reaction Products from a Sugar-amino Acid Model System
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
Maillard 반응 由來 저분자 카르보닐화합물의 돌연변이원성과 그 억제기구
한국식품과학회지
1989 .06
[P1-05] Study of Maillard Reaction Products Derived from Fructose-Glycine Oligomer
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
Maillard 반응 생성물의 열분해 산물에 대한 돌연변이 유발성 연구
한국연초학회지
1988 .01
반응표면분석법을 응용한 tagatose와 glycine 모델 용액의 Maillard 갈변반응의 최적화
한국식품과학회지
2003 .10
Meat-like Flavor 개발을 위한 당-아미노산 Model System에서의 Maillard 반응
한국식품과학회지
1997 .10
뇨 돌연변이 유발성 시험법 정립
한국연초학회지
2015 .01
[P3-57] Development of natural meat-like flavor based on Maillard reaction products
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
[P1-06] The Maillard Reaction Products in Model Systems Containing Glucose and Glycine, Diglycine and Triglycine
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
The Significance of Pyrazine Formation in Flavor Generation during the Maillard Reaction
Journal of Food Science and Nutrition
1997 .12
반응표면분석에 의한 Maillard 반응기질의 동적변화 모니터링
한국식품과학회지
1996 .04
The Effect of Maillard Reaction on Characteristics and Antioxidant Activity of Milk Protein
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
마이야르 반응에 의한 당과 글리신 혼합물의 색변화의 평가와 예측
한국식품과학회지
1986 .08
Effects of Caffeic Acid on the Antioxidant Activity of Maillard Reaction Products
Food Science and Biotechnology
1994 .09
[P1-07] Characteristics of Maillard Reaction Products (MRPs) Derived from Ethanolic Fructose-Glycine Oligomer Solutions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
Maillard 반응생성물이 Bacillus sp.의 생육특성에 미치는 영향
한국식품과학회지
1997 .04
The Antioxidant Activity of Maillard Reaction Products (MRPs) in Both Aqueous and Ethanolic Glucose-Glycine Oligomer Solutions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Tagatose 등 여러 가지 당류와 그 몰농도가 Maillard 갈변반응에 미치는 영향
한국식품과학회지
2003 .10
Fatty acids composition changes and mutagenicity of gamma irradiated pork
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Antioxidant Activity of Low-Molecular Weight Compounds Identified as Maillard Reaction Products on Refined Soybean Oil
Food Science and Biotechnology
1994 .09
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